Horoscop: 5 februarie 2013

Marti, 05 Februarie 2013, ora 07:02
3555 citiri
Horoscop: 5 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Faci totul in graba asazi, dar faci bine. Desi unii colegi se asteapta sa dai gres, pentru ca nu esti foarte atent, o sa ii uimesti cu rezultatele. Seara o sa mergi intr-o vizita.

Pesti

Ai pierdut vremea si intri in criza de timp. Ar fi timpul sa te pui serios pe treaba pentru a nu fi lasat deoparte de colegii tai.

Berbec

Nu incepe ceva daca nu esti sigur ca te poti descurca pana la sfarsit. O sa fii nevoit sa ceri ajutorul cuiva, insa nu iti place acea persoana si iti va fi dificil.

Taur

Ai nevoie de o cafea tare ca sa te poti pune pe picioare. Ai o multime de treaba de facut si nu este cazul sa pierzi timpul pe drum.

Gemeni

Esti dornic sa faci ceva ce te relaxeaza si chiar daca este abia a doua zi a saptamanii, te gandesti la weekend si la cum ai putea sa te distrezi mai mult.

Rac

Planuiesti o vacanta cu partenerul de viata, insa nu vrei sa ii spui de pe acum, ci intentionezi sa ii faci o surpriza. Rezultatele vor fi mai bune decat ai putea crede.

Leu

Esti spontan si mereu pus pe glume. Aceasta zi te prinde intr-o forma foarte buna, iar cei din jur comunica foarte bine cu tine. Te asteapta o veste buna la birou.

Fecioara

Te temeai de sedinta de astazi, insa stai linistit pentru ca astrele sunt de partea ta si o sa ai parte de o reusita. Nu te gandi la un castig financiar deocamdata.

Balanta

Ai cunoscut o persoana pe care o consideri foarte pregatita in ceea ce faci si ai vrea sa inveti mai multe de la ea. Vrei sa stai cat mai mult timp in preajma sa.

Scorpion

Nu te forta daca vezi ca nu poti face ceva. Limiteaza-te la aria ta de cunostinte si nu exagera cu nimic. Altfel, o sa ai probleme si vei fi nevoit sa apelezi la mai multi oameni ca sa scapi.

Sagetator

Risti ceva si o faci chiar daca esti constient de faptul ca te afli pe un teren minat. Deschide bine ochii si consulta-te cu familia inainte de a fi prea tarziu.

Capricorn

Esti foarte profund si te concentrezi asupra a ceva ce tine de persoana ta si de sentimentele tale. Vrei sa faci ceva ce isi va arata roadele mai tarziu.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic februarie 2013 , #horoscop zilnic