Horoscop: 5 iunie 2013

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 07:48
2543 citiri
Horoscop: 5 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ti se deschid multe usi in aceste zile, insa inainte de a intra pe una dintre ele analizeaza bine ceea ce ti se ofera. Daca este vorba despre un domeniu mai putin cunoscut, apeleaza la o persoana calificata.

Rac

Accepta ca nu poti sa ai succes incontinuu. In plus, fiecare esec te poate face mai puternic. In primele ore ale zilei vei fi foarte nervos, insa pana seara o sa gasesti o explicatie logica pentru tot ceea ce ti se intampla.

Leu

Iti maresti cercul de prieteni. Cunosti pe cineva care iti va deveni foarte apropiat pe viitor. O sa afli multe lucruri ce iti vor fi de ajutor.

Fecioara

Planeta iubirii te face sa fii ceva mai receptiv la dorintele partenerului de viata si o sa ii faci un cadou special. De multa vreme isi dorea lucrul respectiv, insa tu considerai ca aveti alte prioritati.

Balanta

Incearca sa nu dezvolti o oarecare dependenta fata de un amic. Il suni prea des si nu iei nicio decizie fara sa te consulti cu el. Fii stapan pe viata ta si nu mai lua in seama orice sfat primit.

Scorpion

Iti satisfaci o curiozitate. Acest lucru te macina de un timp, iar acum te simti excelent ca ai aflat. Inainte sa spui si altcuiva, asigura-te ca este adevarat.

Sagetator

Vrei sa te relaxezi, dar pentru asta trebuie sa te indepartezi de tot ceea ce inseamna tehnologie. Inchide calculatorul si telefonul, opreste soneria si odihneste-te.

Capricorn

Ceea ce faci astazi le va demonstra apropiatilor ca esti mult mai puternic decat lasai sa se vada. Impresionezi chiar si persoanele cele mai necredincioase.

Varsator

Esti tentat sa redecorezi casa, insa situatia financiara nu iti permite sa faci tot ceea ce vrei. Mai asteapta o luna si apoi iti poti pune in practica planurile.

Pesti

Investesti in ceva ce se va dovedi a fi extrem de profitabil pe viitor. Daca este vorba despre o afacere noua pentru tine, asculta-i si pe cei mai vechi in bransa aceasta.

Berbec

Esti foarte sociabil si dornic de a purta discutii cu oameni pe care nu ii cunosti. Dai dovada de o sinceritate iesita din comun.

Taur

Mergi pe drumul tau si nu asculta de nimeni care isi da cu parerea si care incearca sa te faca sa te abati de la calea pe care ai ales-o. Impune-te.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic