Horoscop: 5 octombrie 2011

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 07:00
2609 citiri
Horoscop: 5 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai primit o noua sarcina la locul de munca. Va trebui sa fii mult mai atent de acum inainte pentru ca vei avea o responsabilitate mai mare. De asemenea, mai multa grija la persoanele cu care interactionezi. Nu spune secrete celor pe care abia i-ai cunoscut.

Scorpion

Te-ai lasat atras intr-o capcana pusa la cale de cineva din anturajul de la locul de munca. Din fericire, reusesti sa remediezi totul inainte de a fi prea tarziu. La sfarsitul zilei te vei simti epuizat si ai nevoie de odihna, asa ca anuleaza-ti iesirile in oras.

Sagetator

Simti nevoia de mai multa libertate. Ai impresia ca monotonia intervine in viata ta si trebuie sa schimbi urgent asta. Esti dispus la schimbari radicale. Totusi, ai grija la ceea ce esti dispus sa faci.

Capricorn

O zi plina de discutii. La job urmeaza negocieri pentru punerea in aplicare a unui noi sistem ce va imbunatati performanta tuturor. Acasa te asteapta cateva rude care vor sa vorbeasca despre un eveniment ce urmeaza sa aiba loc in urmatoarea perioada.

Varsator

Primesti cateva informatii eronate si daca nu esti atent, risti sa ai probleme la birou. Incearca sa fii selectiv atunci cand primesti niste date.

Pesti

Nu profita de faptul ca ti s-a dat mana libera sa iei anumite decizii si fii sigur pe tine atunci cand faci ceva. Daca nu esti atent, risti sa pierzi increderea de care dispui din partea sefilor. Din punct de vedere personal, lucrurile incep sa se imbunatateasca pentru ca dispar problemele legate de situatia financiara.

Berbec

Ai nevoie de liniste pentru a finaliza un proiect al carui termen limita este astazi. O sa iti pui colegii in dificultate, insa in final acestia te vor intelege si iti vor respecta cerintele.

Taur

Dispui de o suma de bani si asta iti permite sa iti satisfaci anumite nevoi. Chiar si cateva dorinte prind contur acum. O sa poti achizitiona ceva ce iti doreai de multa vreme si asta te va face sa zambesti toata ziua.

Gemeni

Intri intr-un conflict cu un apropiat fara sa vrei. De obicei, stai departe de certuri sau discutii neplacute, insa acum ai reusit sa te situezi chiar in mijlocul lor. Trebuie sa te gandesti bine si sa iei o decizie care te va indeparta de toate acestea.

Rac

Nu ai dispozitia necesara pentru a asculta problemele celor din jur. Nici macar telefoanele zilnice primite de la familie nu iti sunt pe plac astazi. Abia pe seara o sa iti schimbi atitudinea.

Leu

Ai primit o veste buna. Aceasta te va face sa te simti mai bine pentru ca in ultimele zile nu prea ai avut de-a face cu astfel de momente. Seara o vei petrece in sanul familiei.

Fecioara

Exact cand credeai ca ai terminat cu proiectele care te enervau ingrozitor, seful te anunta ca a aparut inca unul. Nu ai ce face decat sa te pui pe munca si sa incerci sa termini cat mai repede.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic