Horoscop: 5 octombrie 2015

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:51
3905 citiri
Horoscop: 5 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Pui cateva conditii pentru a te asigura ca nu o sa intampini momente neplacute in viitorul apropiat. Cineva nu va fi multumit de ideile tale, dar va trebui sa le accepte.

Scorpion

Este un moment bun pentru imbunatatirea situatiei financiare. Analizeaza foarte bine ofertele pe care le primesti si nu mai sta pe ganduri daca una este foarte buna.

Sagetator

Nu te poti concentra la nimic, pentru ca iti fuge gandul la ceva ce se va intampla pe seara. Numeri minutele pana cand se va termina programul de lucru.

Capricorn

Trebuie sa fii putin mai profund si sa te gandesti in perspectiva, lasand deoparte planurile pentru prezent si realizandu-le pe cele pentru viitor. Consulta-te cu familia.

Varsator

Gasesti metoda perfecta pentru a elimina stresul in ceea ce priveste planul profesional. De multa vreme intentionai sa faci aceasta schimbare, dar pana acum nu ai gasit momentul potrivit.

Pesti

In casa ta este o atmosfera pe care alti nativi ar fi invidiosi. Te pregatesti de un eveniment important si totul inspira sarbatoare. Esti tot timpul cu zambetul pe buze.

Berbec

Sunt momente foarte romantice pentru nativii in berbec. Acestia vor fi mult mai apropiati de partenerii de viata si vor incerca sa faca ceva ce nu ii caracterizeaza, dar deosebit.

Taur

Primesti ajutorul prietenilor pentru a finaliza un proiect foarte drag, dar care a fost epuizant din toate punctele de vedere. Nu mai ai bani, dar nici energie sa mergi inainte de unul singur.

Gemeni

Astrele iti ofera o noua viziune si daca stii cum sa o primesti si sa o accepti, viitorul pare mult mai luminos decat acum cateva saptamani. Este nevoie de mai multa concentrare.

Rac

Te ghidezi dupa instinct. Nu accepti ca cineva sa iti dicteze propriul drum si te impui. De obicei, esti foarte sigur pe tine cand spui ceva, dar acum este si mai mult, pentru ca nimic nu te poate opri.

Leu

Este o zi perfecta pentru ceva festiv sau pentru ceva personal. O zi la relaxare - fie ca este vorba de masaj sau pescuit - ti-ar prinde tare bine in aceasta perioada.

Fecioara

Descoperi ceva suna promitator si trebuie sa aprofundezi subiectul. Este un domeniu nou, dar interesant si acesta poate fi noul tau hobby.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic