Horoscop : 5 octombrie

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 07:59
5118 citiri
Horoscop : 5 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Trebuie sa abordezi lucrurile profesionist, pentru ca ai fost destul direct in ultima vreme si cineva s-a suparat. O sa fie o zi ametitoare, pentru ca se anunta si o sedinta lunga si grea.

Scorpion

Te bucuri de protectia astrelor si poti sa indraznesti mai mult decat ai fi facut de obicei. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci bungee jumping, dar tot poti sa iti asumi cateva riscuri.

Sagetator

Chiar daca este cam obositor, trebuie sa duci la bun sfarsit ceea ce ai de facut astazi, pentru ca devine urgent si deja ai epuizat toate scuzele pana acum.

Capricorn

Trebuie sa iti faci un plan de atac foarte bine pus la punct, pentru ca urmeaza o intalnire deciziva pentru ceea ce o sa ai de facut in urmatoarele luni.

Varsator

Tine cont si de parerea familiei daca vrei sa achizitionezi o casa sau ceva mare in locuinta. Experienta celor mai in varsta iti va prinde bine.

Pesti

Cineva din viata personala te scoate din starea calma care te caracterizeaza in aceasta perioada. Taci, taci, taci, dar la un moment dat izbucnesti si te descarci.

Berbec

Ti se pare ca iarba vecinului este mai frumoasa sau ca apartamentul tau nu este destul de incapator ca al unui prieten. Nu esti intr-o stare pozitiva astazi si ai nevoie de o intalnire cu prietenii.

Taur

Mintea iti zboara la o destinatie unde sa vizitezi castele, palate sau ceva deosebit. Nu te gandesti prea mult si ii propui partenerului de viata o escapada.

Gemeni

Apesi butonul de viteza astazi, pentru ca ai o multime de lucruri de facut. Nu te ingrijora daca ceva nu iese la inceput cum trebuie. Primesti unda verde pentru un proiect personal.

Rac

Iti propui cateva lucruri pentru ziua de astazi si muncesti destul de mult pentru a le implini. Accepta ajutorul unui amic daca se ofera sa iti fie alaturi dupa-amiaza.

Leu

Ai trecut printr-o perioada in care sarcinile si proiectele nu ti-au lasat timp sa socializezi, dar acum recuperezi si o sa ai parte de momente speciale cu niste oameni dragi.

Fecioara

Gasesti o solutie simpla si la indemana pentru o problema de care nu reuseai sa scapi. Obiectivele pe care ti le stabilesti azi nu sunt insa cele mai potrivite.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 5 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic