Horoscop: 6-7 ianuarie 2018

Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 07:16
6492 citiri
Horoscop: 6-7 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Te simti foarte bine din punct de vedere fizic si incepi si sa stralucesti. Ai inceput sa scoti in fata partile bune ale unui aspect pe care pana acum nu il vedeai prea bine.

Varsator

Te simti plin de adrenalina si simti nevoia de aventura. Nu stai prea mult pe ganduri cand cineva iti propune o fuga din oras. Stii exact unde trebuie sa ajungi si ce o sa faci.

Pesti

Vrei sa aprofundezi un subiect si vei citit destul de mult despre asta. Esti pe punctul sa faci ceva pentru a repara o greseala, dar vrei sa fii sigur ca de data asta faci ce trebuie.

Berbec

Esti foarte vesel si este o atitudine pe care in ultimele zile ai cam uitat-o. Dupa ce te-ai intors la munca te-ai trezit acaparat de o multime de treburi si nu ai avut timp si de tine. In aceste doua zile, fa ceva pentru propria placere.

Taur

E posibil sa fii gazda pentru niste prieteni sau sa te intalnesti cu oameni dragi. Vor fi momente in care te vei umple de voie buna. O sa faci ceva ce ii va fascina pe cei prezenti. Vei fi sufletul petrecerii.

Gemeni

Nu ar fi o idee rea sa asterni pe hartie gandurile din aceste zile. Este constructiv ca din cand in cand sa citesti ceea ce ai simtit la un moment dat. Poti invata ceva din asta.

Rac

Interesele profesionale continua sa se extinda chiar daca este weekenend. Insa dupa cateva ore cei dragi iti amintesc ca acesta este timpul lor si te concentrezi pe ceea ce se intampa in jurul tau.

Leu

Sunt sanse mari sa incepi o calatorie, nu neaparat referitor la vacanta. E posibil sa fie foarte curand si esti foarte incantat. S-ar putea sa fie ceva mai mult decat te astepti.

Fecioara

Iei o pauza pe care o meriti. Ai inceput anul in viteza mare si abia acum poti sa iti tragi sufletul. Te afli in fata unui vis care este pe cale sa devina realitate.

Balanta

Daca nu esti implicat intr-o relatie, ofera-ti sanse in aceasta perioada. Fii deschis la invitatii si schimba-ti putin atitudinea. Iar daca ai pe cineva special langa tine nu pierde nicio clipa fara sa ii arati acest lucru.

Scorpion

Ceva ce se intampla in aceste doua zile va fi ca un dus rece pentru tine. Incepusei sa te indrepti catre ceva ce nu era bun pentru tine, dar se schimba acest lucru. Planeta iubirii isi va face simtita prezenta.

Sagetator

Iei parte la un eveniment festiv sau trebuie sa cumperi un cadou. Vor fi doua zile cam agitate, dar pline de momente bune, care te vor incarca cu energie.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 6 ianuarie, #horoscop 7 ianuarie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic