Horoscop: 6 februarie 2015

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 07:29
4152 citiri
Horoscop: 6 februarie 2015

Varsator

Stabilesti un concediu sau cateva zile libere. Ai nevoie de o pauza, altfel simti ca organismul iti cedeaza. Este bine ca ai inceput sa citesti semnalele la timp.

Pesti

Un cunoscut este foarte suparat si incerci sa il ajuti, dar cand afli motivul stupid te enervezi ca te-a facut sa pierzi timp pretios. Pana la urma te va amuza inocenta sa.

Berbec

Cineva te pune la curent cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a trece la urmatoarea etapa. Lasi in urma regretele si parerile de rau si te gandesti doar la partea plina a paharului.

Taur

In sfarsit intri pe o linie ascendenta in privinta situatiei financiare, insa, nu te bucura prea mult, deoarece in martie se anunta o noua cheltuiala serioasa, asa ca pune de acum bani deoparte.

Gemeni

Asigura-te ca nu ramai cu datorii dupa ce imparti tot salariul. Altfel, o sa fii nevoit sa te imprumuti si nu o sa faci nimic altceva decat sa o iei de la capat in luna care urmeaza.

Rac

Ti se ofera o a doua sansa referitoare la un proiect in care ai pus foarte mult suflet. O accepti fara sa stai pe ganduri si totul o sa capete alt sens.

Leu

Ti-ai fixat un obiectiv foarte serios si destul de greu de indeplinit. Sa nu te mire faptul ca va trebui sa muncesti mai mult decat de obicei, dar consideri ca tot efortul merita.

Fecioara

In urma unei discutii sincere si mature o sa iei cateva decizii impreuna cu partenerul de viata. Ati cantarit foarte bine detaliile de care dispuneti si apoi v-ati hotarat.

Balanta

Te alaturi unui grup cu un scop precis si incerci sa ii convingi pe apropiatii tai ca doar aceasta este calea prin care vor reusi. Tot ce o sa faci este sa ii enervezi pe cativa dintre ei.

Scorpion

Cineva iti ofera un raspuns pe care nu il asteptai si acum nu esti sigur de drumul pe care trebuie sa o apuci. Esti foarte sensibil, iar cei din jur trebuie sa se poarte cu grija cu tine.

Sagetator

Intri intr-o competitie si dai tot ce poti pentru a te asigura ca o sa ocupi primul loc pe podium. Nu este exclus sa te folosesti de niste arme ascunse.

Capricorn

Soarele si Marte iti dau un imbold si te fac sa ai mai mult curaj decat pana acum. Indraznesti sa faci ceva ce nu te caracterizeaza, dar doar riscand te asiguri ca o sa castigi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop 6 februarie, #horoscop februarie, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic