Horoscop: 6 februarie 2018

Marti, 06 Februarie 2018, ora 10:09
7449 citiri
Horoscop: 6 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Fa o radiografie atenta a ceea ce ai si a ceea ce ti se promite inainte sa faci vreun pas, pentru ca risti ca lucrurile sa nu iasa cum te astepti. Asculta cu atentie tot ceea ce ti se spune si nu ignora nicio parere.

Pesti

Intri pe un val pozitiv atat la birou, cat si acasa. Ai lamurit niste chestiuni cu mai multe persoane si acum apar si partile bune ale acestor discutii.

Berbec

Nu tolerezi atacul cuiva la adresa unui coleg si iei atitudine. Vei fi vazut ca un mic justitiar si te vei simti foarte bine dupa acest gest. Seara e posibil sa faci o mica achizitie.

Taur

Ai momente in care te simti ratacit, dar ceva din tine te ajuta sa iesi la liman. Vei avea parte de o astfel de zi in care nimic nu pare la locul sau. O veste buna primita inspre seara va alinia, din nou, lucrurile asa cum trebuie.

Gemeni

Sarcasmul care te caracterizeaza va dezarma pe cineva care incearca sa te influenteze intr-o anumita privinta. Acasa trebuie sa renunti la aceasta atitudine, pentru ca cei dragi nu o apreciaza.

Rac

Nu stai prea mult la discutii in cazul in care interlocutorul nu iti place. Risti sa fii putin lipsit de diplomatie, dar ti-ai propus sa faci doar ceea ce te ajuta si te face sa te simti bine. Si o faci chiar de acum.

Leu

Ai judecat cam aspru pe cineva si acum il descoperi in alt fel, unul care te incanta. Iti revine interesul pentru un proiect pe care l-ai abandonat acum ceva timp.

Fecioara

O discutie purtata cu o persoana mai in varsta te inspira; iti da curaj sa faci ceva de care te temeai. Si acasa se va intampla ceva ce trebuia sa aiba loc de mai multa vreme.

Balanta

Te simti ca intr-o zi ploioasa in care nu ai chef de absolut nimic. Asta pana cand in orizontul tau apare o persoana care te fascineaza si o sa ti se schimbe subit starea.

Scorpion

Consideri ca cineva are o parere gresita si incerci sa ii schimbi perceptia. Pana la urma, vei realiza ca nu conteaza ce crede acest om, ci cum esti tu. Nu trebuie sa dovedesti nimanui nimic. Important este ca tu sa fii multumit cu tine insuti.

Sagetator

Urmeaza un moment important in viata ta si vei decide ceva cu privire la o schimbare majora. Persoanele dragi te vor sustine in demersul tau si acest lucru va conta enorm pentru tine.

Capricorn

Peisajul de afara nu te incanta si nu prea ai curaj sa iesi din casa. Nu conteaza daca este soare sau e frig, e ceva ce nu este pe placul tau si nu ai vrea sa pleci de acasa. Totusi, ceva te va mobiliza si nu vei regreta, pentru ca la birou te asteapta o veste buna.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#horoscop 6 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic