Horoscop: 6 iulie 2015

Luni, 06 Iulie 2015, ora 06:39
3972 citiri
Horoscop: 6 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Ai multa treaba, asa ca amana discutiile pentru seara daca nu sunt urgente. Pana la urma o sa reusesti sa te concentrezi foarte bine si o sa duci la bun sfarsit toate activitatile.

Leu

Porti discutii interesante si de viitor cu oameni cu functii importante. Sefii sunt impresionati de ideile tale si in curand o sa primesti o noua sarcina, dar o sa iti placa foarte mult.

Fecioara

Toata ziua o sa fii cu zambetul pe buze. Pui mai mult pret pe siguranta familiei si o sa iei cateva masuri care sa iti asigure un confort psihic.

Balanta

Esti foarte romantic, semn ca astrele lucreaza in favoarea relatiei tale. Partenerul de viata va ramane fara cuvinte in fata gesturilor tale. Incurci planurile cuiva si persoana respectiva o sa se supere putin.

Scorpion

Mercur te face mult mai responsabil decat de obicei si o sa oferi niste raspunsuri asteptate de multi oameni. Sinceritatea ta o sa ii ia prin surprindere, chiar foarte mult pe unii.

Sagetator

Vrei sa scapi de o intalnire si gasesti scuza pefecta. Nimeni nu banuieste ca, de fapt, esti doar lenes si nu vrei sa pleci de acasa. Un film urmarit de pe canapea ti se pare o idee mai buna.

Capricorn

Esti foarte profund si nu trece nimic de tine fara sa fie analizat din scoarta in scoarta si pana nu dai ok-ul nu vrei ca cei de la munca sa se puna pe treaba. O sa pui nervii cuiva la incercare.

Varsator

O mica minciuna se transforma in ceva mai serios si o sa fii foarte agitat din cauza asta. Credeai ca nimeni nu o sa observe si acum ai emotii foarte mari. Ii vei datora Soarelui rezolvarea situatiei.

Pesti

Primesti un email sau un telefon de la un prieten foarte drag si ii faci o marturisire. Apoi o sa simti o mare eliberare. De multa vreme doreai sa discuti cu cineva despre acest subiect.

Berbec

Este una dintre cele mai bune zile din ultima vreme. Entuziasmul este foarte mare si te simti plin de energie. Telefonul isi suna incontinuu si primesti multe felicitari.

Taur

Faci noi achizitii care se vor dovedi a fi mult mai folositoare pe viitor decat acum, dar esti foarte precaut si le iei de acum. Iti faci foarte bine socotelile pentru a te asigura ca nu dai gres cu nimic.

Gemeni

Astrele au planuri mari cu tine, mai ales planeta iubirii care te face sa fii mai indragostit ca niciodata de partenerul de viata. Chiar o sa ii faci un cadou.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#Horoscop 6 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic