Horoscop: 6 iunie 2013

Joi, 06 Iunie 2013, ora 07:26
2489 citiri
Horoscop: 6 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Este o luna a nuntilor si a botezurilor. Daca nu esti direct implicat, asteapta-te sa fii invitat. O sa stai cam prost cu situatia financiara, insa o sa te distrezi.

Rac

Pui piatra de temelie pentru o noua afacere. Ai emotii, insa esti si increzator in propriile forte. Depui mult efort pentru a te asigura ca totul este pe placul tau.

Leu

Trebuie sa insisti daca vrei sa obtii ceea ce iti doresti. Altfel, o sa muncesti inutil. Nu te astepta ca cineva sa iti dea ceva gratis. Intr-un final, vei fi rasplatit pe deplin.

Fecioara

Te preocupa o problema legata de sanatate. Ai impresia ca ceva este in neregula si fugi la medic pentru a face un control ca sa te linistesti.

Balanta

Astrele sunt de partea ta astazi. Toate iti merg ca pe roate. Si la munca, dar si acasa o sa se iveasca ocazii deosebite. Incepi o colaborare ce se va dovedi fructuoasa.

Scorpion

Ajuti un prieten si te asteptai sa iti intoarca favoarea atunci cand ai nevoie. Din pacate, nu se intampla asa si esti lasat singur chiar atunci cand nu trebuia.

Sagetator

Gaseste o modalitate prin care sa comunici mai bine cu familia, pentru ca nu te faci inteles si ies toate lucrurile pe dos.

Capricorn

Nu ai ce sa ii reprosezi partenerului, insa in aceasta perioada doresti sa te ocupi de alte aspecte ale vietii tale. Ai grija cum ii spui.

Varsator

Ziua deciziilor. De cateva saptamani trebuie sa iei o hotarare si acum vine termenul limita. Nu mai trage de timp, pentru ca nu este in avantajul tau.

Pesti

Intervine rutina in relatia ta. Fa ceva urgent. Pleaca intr-o calatorie sau pune-ti imaginatia la treaba. Altfel, o sa ai de tras mai tarziu.

Berbec

Pret de cateva ore devii foarte sensibil si atent la cei din jur. Nici tu nu intelegi ce ti se intampla, pentru ca de obicei nu te emotioneaza nimic.

Taur

Te deranjeaza comentariile rautacioase ale cuiva care are impresia ca le stie pe toate. Dupa luni de zile de tacere, astazi il pui la punct.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic