Horoscop: 6 mai 2016

Vineri, 06 Mai 2016, ora 07:25
4319 citiri
Horoscop: 6 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Te concentrezi la munca mult mai bine decat zilele trecute, semn ca a disparut senzatia de vacanta. Asculta-ti instinctul, pentru ca te ghideaza pe un drum avantajos pentru tine.

Gemeni

O sa participi la un eveniment cultural unde o sa socializezi destul de mult si vei cunoaste oameni cu care o sa te asociezi pe viitor pentru diferite proiecte.

Rac

Te simti foarte bine din punct de vedere psihic si te concentrezi asupra unei idei despre o noua afacere. Este un domeniu nou pentru tine si esti foarte entuziasmat.

Leu

Te intalnesti cu o persoana pentru a discuta detaliile pentru o deplasare pe care urmeaza sa o faci in urmatoarele saptamani. Trebuie sa ramai ferm pe pozitie si sa iti impui ideile.

Fecioara

Pregateste-te pentru musafiri. Cateva rude vor sa iti faca o surpriza si nu anunta ca vin la tine. Vei fi nevoit sa iti schimbi programul pentru seara.

Balanta

Ajungi intr-un loc din cartierul tau pe care nu il cunosteai si descoperi un local pe gustul tau. Ai parte de liniste si mancare buna aproape de casa si esti foarte multumit.

Scorpion

Dupa o perioada in care muncit destul de mult fizic, acum te orientezi catre ceva intelectual. O sa fie la fel de dificil si obositor si o sa fii epuizat seara cand vei ajunge acasa.

Sagetator

Primesti un indiciu cu privire la un proiect pe care il ai in derulare si te entuziasmezi, deoarece ajunsesei intr-un punct mort si nu stiai cum sa scapi.

Capricorn

O cunostinta te stimuleaza, pentru ca in ultima vreme te-ai plictisit de sarcinile zilnice. Esti foarte incantat de ceea ce o sa incepi sa faci. Deja stii ce o sa se intample in weekend.

Varsator

Esti intr-o forma de zile mari si te distrezi in compania unor persoane dragi. Cel mai probabil este vorba despre membri mai tineri ai familiei.

Pesti

Un talent de care nu stiai iese la iveala si creezi ceva impresionant. Esti foarte incantat si te bucuri precum un copil de ceea ce realizezi. In plan profesional se anunta o schimbare.

Berbec

O sa calatoresti astazi alaturi de un grup format din mai multe persoane. Exista si oameni pe care nu ii agreezi, dar cateva ore o sa poti rezista in prezenta lor.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 6 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic