Horoscop: 6 martie 2014

Joi, 06 Martie 2014, ora 07:21
3929 citiri
Horoscop: 6 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu reusesti sa alungi gandurile rele. Te ingrijoreaza situatia unei rude si nu te poti concentra asupra altor lucruri. Ar fi cazul sa ceri ajutorul cuiva.

Berbec

Popularitatea ta creste astazi datorita unui lucru pe care il faci la birou. Multi vor dori sa stea in preajma ta. Te simti precum o mica vedeta.

Taur

Sarbatoresti o veste primita inca de la prima ora. Nu vrei sa auzi de parteneri sau colaboratori nemultumiti sau de alte probleme de la munca. Tu ai un singur gand astazi: distractia.

Gemeni

Marte te ajuta in luarea unor decizii ce tin de locul de munca. Vrei sa faci o schimbare radicala in privinta unor relatii de la birou.

Rac

Casa familiei intra in atentia astrelor si o vor influenta intr-un sens bun. Urmeaza cateva momente iesite din comun care te vor apropia de unele rude.

Leu

Inchei o etapa care te-a solicitat destul de mult. Ai descoperit o cale prin care poti termina mult mai repede lucrurile si chiar mai bine.

Fecioara

Ai nevoie de o suma destul de mare si apelezi la niste prieteni. Incearca sa nu te indatorezi foarte mult, pentru ca iti va fi greu sa dai banii inapoi.

Balanta

Esti o zi perfecta pentru a acorda mai multa atentie sotului/sotiei. Nu mai ai asa de multa treaba si timpul iti permite sa stai cu cei dragi.

Scorpion

Intri intr-un conflict din cauza ca iei apararea cuiva. Nu ti-ai ales un moment bun sa faci pe bunul samaritean. Totul se va intoarce impotriva ta.

Sagetator

Ai banuit cu o persoana care pare mult prea draguta este, de fapt, una cu intentii ascunse. Acum le afli si vrei sa pui lucrurile la punct.

Capricorn

Soarele te face sa fii mult mai receptiv la ceea ce ti se cere. Asta inseamna ca o sa te intelegi mult mai bine cu cei din jur.

Varsator

Te entuziasmezi datorita unui lucru care se intampla la slujba. Adevarul este ca de mult timp asteptai un semn din partea sefului. Acum, primesti unda verde pentru a face ceea ce vrei.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic 6 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic
Comentarii