Horoscop: 6 martie 2017

Luni, 06 Martie 2017, ora 07:00
5891 citiri
Horoscop: 6 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Nu iti baga nasul in treburile altora. Chiar daca ai impresia ca ii ajuti, ar putea considera nepotrivita interventia ta.

Berbec

Nativii Berbec pun in aplicare un plan excelent prin care isi dovedesc rezistenta psihica, dar si forta fizica. Inspre seara trebuie sa iti folosesti mai mult creierul pentru a gasi o solutie la o situatie neplacuta.

Taur

Intri intr-un dialog din care iesi putin sifonat. Pastreaza-ti calmul, pentru ca interlocutorul tau nu merita efortul de a te enerva. Revii la un proiect mai vechi pe care l-ai lasat pe bara o perioada.

Gemeni

Evita intalnirile cu Varsatorii si Scorpionii, pentru ca ies scantei in prezenta lor. Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu aceste persoane si nu veti ajunge curand la un numitor comun.

Rac

Te implici intr-o dezbatere asupra unui subiect controversat si tocmai dificultatea aceasta ti se pare provocatoare si vrei sa gasesti o rezolvare.

Leu

Astazi o sa ii dovedesti cuiva cat de mult greseste si persoana respectiva o sa iti fie recunoscatoare, pentru ca eviti un conflict intre el si partenerul de viata.

Fecioara

Iti faci planuri detaliate si notezi pe hartie pasii pe care urmeaza sa ii faci. Ai nevoie de o confirmare din partea cuiva inainte sa te apuci de treaba. Asteptarea va lua sfarsit inspre seara.

Balanta

In urma unei discutii cu o persoana mai in varsta, incepi sa vezi cu alti ochi un subiect care vizeaza intreaga familie. Explicatiile primite te vor ajuta chiar mai mult decat crezi in prezent.

Scorpion

Nu incerca sa treci peste o etapa, pentru ca vei ajunge sa platesti. Fa lucrurile pas cu pas si nu sari coada.

Sagetator

Daca esti o persoana care lucreaza cu numere, atunci fii foarte atent la cifre in aceasta perioada, pentru ca chiar si o virgula pusa gresit te-ar putea costa.

Capricorn

Esti foarte amuzant si intr-o forma excelenta. Glumele tale ii vor ajuta pe colegi sa se destinda si sa munceasca mai cu spor.

Varsator

Nu subestima pe nimeni, pentru ca reactia unei persoane te-ar putea impinge cu cativa pasi inapoi in demersul inceput.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 6 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic