Horoscop: 6 noiembrie 2014

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 07:00
3543 citiri
Horoscop: 6 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Parca esti bagat in priza astazi. Tot timpul ai cate ceva de facut si vei impresiona prin devotamentul de care dai dovada. Cunosti o persoana care iti poate deveni prieten pe viata.

Sagetator

Te gandeai ca o sa vina o zi in care vei fi nevoit sa dai socoteala pentru ceva ce s-a intamplat acum cateva luni. Ei bine, astazi este ziua cea mare si ai nevoie de ajutorul astrelor. Soarele va fi la datorie.

Capricorn

Un strain iti starneste mila si faci un act caritabil. In urma acestuia o sa simti o multumire sufleteasca cum nu ai mai experimentat de multa vreme.

Varsator

Este o zi cruciala pentru echipa ta, deoarece acum se va decide ceea ce trebuie sa faceti in perioada urmatoare. Ai emotii, pentru ca o anumita persoana iti punea bete in roate si esti cu ochii pe ceea ce face.

Pesti

Nu ignora avertismentele primite de la institutiile statului, pentru ca pot sa se iveasca probleme in legatura cu niste impozite. Asigura-te ca esti cu toate la zi.

Berbec

Cariera ta depinde de o femeie si chiar daca nu iti convine trebuie sa te porti frumos cu aceasta, dar sa nu exagerezi, pentru ca ar putea sa creada ca nu esti cinstit.

Taur

Nu arunca cu promisiuni in stanga si dreapta daca nu esti sigur ca le poti onora. Ia-ti angajamente doar daca stii ca timpul iti permite si daca te simti capabil de asa ceva.

Gemeni

Esti stapan pe situatie si atitudinea de care dai dovada te aduce in postura de lider al cercului in care te invarti. Te bucura onoarea, dar esti constient de faptul ca responsabilitatile vor fi si mai mari.

Rac

O zi plina de intalniri, interviuri, sedinte, dialoguri tensionate si discutii aprinse. Dar cu toate acestea seara se anunta a fi una foarte linistia si petrecuta in compania unor oameni dragi.

Leu

Nu ai timp de glume sau clipe pierdute, pentru ca termenul limita al unui proiect iti bate la usa. Concentreaza-te asupra treburilor tale si ignora micile barfe din jur. Seara o sa ai motive serioase pentru a multumi astrelor, in special lui Pluto.

Fecioara

Ziua aceasta poate fi comparata cu o cutie a surprizelor, pentru ca in fiecare ora apare cate ceva care iti taie respiratia. Planeta iubirii te vizeaza direct.

Balanta

Te agiti toata ziua pentru ceva care nu merita, dar abia cand totul se termina realizezi ca totul a fost inutil si ca munca ta a fost in zadar. Partenerul de viata te ajuta sa treci peste acest moment cat mai repede.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#horoscop 6 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic