Horoscop: 6 octombrie 2011

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 07:18
2615 citiri
Horoscop: 6 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Fara sa vrei te trezesti in mijlocul unui conflict de la locul de munca. Doi colegi au ceva de impartit si te implica si pe tine pe post de arbitru. Pentru a nu iti face dusmani, incearca sa iesi din aceasta situatie. In acest fel nu te complici si demonstrezi ca iti place sa vorbesti doar in cazul in care esti vizat de discutie.

Scorpion

Daca pe plan profesional nu se va intampla nimic notabil, nu acelasi lucru poti spune si despre viata sentimentala. Cineva din trecut revine in discutie si timp de cateva ore o sa stai in compania sa, amintindu-va de momente placute petrecute impreuna.

Sagetator

Primesti noi proiecte la birou si esti constient de faptul ca acestea iti vor ocupa si mai mult timp decat pana acum. Pregateste-te serios pentru ceea ce va urma. Si familia trebuie sa afle de aceste schimbari deoarece este posibil ca in urmatoarele saptamanii sa fii nevoit sa ajungi mai tarziu acasa.

Capricorn

Esti foarte fericit. Dimineata vei primi o veste care te face sa fii increzator fata de ceva ce urmeaza sa se intample peste doua sau trei luni. Dupa-amiaza o sa dai foarte multe telefoane pentru a anunta la randul tau pe cineva drag de ceea ce ai aflat.

Varsator

Primesti informatii gresite cu privire la o afacere pe care ai inceput-o de curand. Fii atent. Deschide bine ochii inainte sa fie prea tarziu si sa te coste...la propriu.

Pesti

Munca multa si timp liber cat mai putin. Asa se pare ca se va desfasura restul saptamanii pentru tine. Stai linistit ca vei fi recompensat pentru efortul depus acum.

Berbec

Esti plin de energie. Ai dispozitia necesara pentru a face aproape orice astazi. Chiar si o excursie pe munte ti se pare o idee geniala. Inainte de a te gandi la relaxare, ocupa-te de sarcinile solicitante de la birou.

Taur

Te enerveaza din ce in ce mai multe persoane. Incearca sa fii mai intelegator cu cei care sunt la inceput de drum in cariera si nu se descurca bine. Daca te afli intr-o functie de conducere, ar fi cazul sa organizezi o sedinta pentru a pune lucrurile la punct.

Gemeni

Esti prins cu foarte multe treburi si uiti ca trebuie sa faci ceva pentru o ruda. Pe seara sigur ti se va reprosa acest lucru, insa nu te simti foarte vinovat pentru ca stii ca ceea ce te-a retinut are o importanta mult mai mare.

Rac

Astazi treci de la o stare la alta. Ba iti vine sa razi, ba vrei sa te retragi intr-un colt si sa plangi in liniste. Este un semn ca treci printr-o perioada stresanta si nu ti-ar strica cateva zile de liniste.

Leu

Mare atentie la tot ceea ce faci astazi, mai ales daca primesti oferte de noi colaborari. Nu te grabi. Stai si gandeste-te foarte bine indiferent de cat de tentante sunt propunerile.

Fecioara

Te gandesti serios sa faci o schimbare in viata ta. In unele momente vrei sa renunti la job sau te muti in casa noua. Oricum ceva trebuie facut si cat mai urgent pentru ca monotonia pune stapanire pe tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic