Horoscop: 6 octombrie 2015

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 07:53
3643 citiri
Horoscop: 6 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Ziua incepe foarte bine, dar ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a finaliza activitatile de astazi. Ai acceptat prea multe sarcini si altfel nu vei reusi sa termini.

Scorpion

Cineva face o reclama senzationala unor produse si nu reusesti sa tii in frau dorinta de a le avea. In aceste conditii, vei da foarte multi bani, dar va merita, pentru ca iti vei usura munca de acasa.

Sagetator

Nu ar strica un control medical in privinta unei afectiuni mai vechi pe care ai tot ignorat-o. Nu este ceva grav, dar trebuie tinut sub control, pentru a nu evolua.

Capricorn

Ai facut o plangere acum ceva timp si primesti un raspuns mult mai bun decat te-ai fi asteptat. Acum poti face linistit urmatorul pas in demersul tau inceput acum cateva luni.

Varsator

Situatia stresanta de la locul de munca isi pune amprenta si asupra vietii personale si asupra familiei. Incearca sa delimitezi lucrurile. Altfel, nu vei iesi cu bine din aceasta incercare.

Pesti

Esti preocupat de ceva ce va avea in prim plan un copil. Este un plan mai vechi pe care vrei sa il duci la bun sfarsit. Lasi in urma mici neintelegeri care te impiedicau sa te linistesti.

Berbec

Unele conflicte mai vechi sunt date uitarii datorita unei persoane care a aparut in viata ta de curand. Nu dadeai nicio sansa de reusita proiectului la care lucrezi, dar acum apar semne foarte bune.

Taur

Intr-o dispusa cu o ruda mai intervine inca un om din familie care face lucrurile si mai tensionate. Obtii niste bani cu ajutorul carora o sa scapi de o datorie mai veche.

Gemeni

Primesti un telefon la prima ora a zilei. Ti se ia o piatra de pe suflet, pentru ca aveai emotii vizavi de un raspuns din partea unei institutii a statului.

Rac

Marte te va influenta foarte mult in perioada ce vine si ar trebui sa ii multumesti pentru asta. Mai mult, recunoscator trebui sa fii si unei rude mai in varsta, pentru ca iti face un cadou la care nu sperai.

Leu

Ignora toti oamenii din jur astazi. Nu te lasa distras de alte treburi, pentru ca la locul de munca se intampla lucruri serioase si trebuie sa fii foarte atent.

Fecioara

Este important sa citesti foarte bine actele pe care le primesti si sa nu semnezi nimic daca nu esti sigur ca este ceea ce trebuie. Consulta-te cu un specialist daca e nevoie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 6 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic