Horoscop : 6 octombrie

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 07:00
5404 citiri
Horoscop : 6 octombrie
Foto: Ziare.com

Balanta

Amani o intalnire cu un prieten si asta iti permite sa ai putin timp pentru a rezolva alte treburi. Este perfect, pentru ca pe lista ta era trecuta o urgenta si acum te poti ocupa de aceasta. Totusi, incearca sa te si relaxezi putin inspre seara.

Scorpion

Relatia amoroasa poate sa avanseze si sa ajunga intr-un punct la care nu te asteptai. Conjunctura astrala favorizeaza viata de cuplu, asa ca este o idee buna ca scorpionii singuri sa nu refuze ofertele primite.

Sagetator

Simti o dorinta nebuna de a face ceva ce nu te caracterizeaza. Te urci in masina si pleci la drum, hotarat sa te opresti doar acolo unde vei ramane fara combustibil.

Capricorn

Ai fost foarte ocupat cu locul de munca si acum iti indrepti atentia catre relatia personala. Ti-ai ignorat partenerul si este timpul sa schimbi asta, pentru a nu se simti abandonat.

Varsator

Vrei sa petreci timpul doar cu partenerul de viata. Singura sansa de reusita este sa va inchideti telefoanele sau laptopurile si sa plecati undeva. Daca ramaneti acasa, este posibil sa va treziti la usa cu musafiri nepoftiti.

Pesti

Un coleg lipseste si trebuie sa te ocupi si de treaba sa. Va fi o zi aglomerata, dar facand jobul sau realizezi ca iti place si te gandesti la o schimbare in viitorul apropiat.

Berbec

Simti o caldura speciala atunci cand esti in preajma unei persoane de sex opus. Te-ai apropiat mult de aceasta in ultima vreme si acum observi si din partea sa cateva semne care te pun pe ganduri.

Taur

Ai grija la ce faci in casa, pentru ca risti sa te accidentezi. Daca nu esti sigur ca stii cum se repara ceva, apeleaza la un profesionist. La birou nu se anunta mari schimbari.

Gemeni

Primesti un pachet la care nu te asteptai, iar ceea ce gasesti in interior te va bucura foarte mult. Seara, prieteni buni sau rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme vor veni in vizita.

Rac

Obtii o prima sau un bonus financiar, iar banii pe care ii primesti vrei sa ii folosesti pentru a face o surpriza celui drag. De cateva saptamani iti spune ca ar vrea ceva si ii satisfaci dorinta.

Leu

Dragostea pentru natura o sa se observe si mai mult astazi. Pleci intr-un loc in care vrei sa te relaxezi si unde te vei contecta cu ceva care te umple de energie.

Fecioara

Un email sau telefon primit dimineata te pune in alerta. Este o sansa unica sa evoluezi si sa ocupi o functie pe care o vizezi de multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#horoscop 6 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic