Horoscop: 6 octombrie 2017

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 07:48
8008 citiri
Horoscop: 6 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Nu ai primit la timp niste bani si deja nu te mai gandeai la ei, dar acum iti intra in cont si esti precum un copil in dimineata de Craciun. Ai atat de multe planuri cu ei, incat nu te hotarasti pe ce sa ii dai. Nu trebuie sa te grabesti.

Scorpion

Ai impresia ca esti foarte singur, dar astazi realizezi cat esti de bogat, pentru ca ai foarte multi prieteni. Numarul lor este mai mare decat ai fi crezut. O sa fii ajutat de cineva de la care nu te asteptai.

Sagetator

Imbunatatirea din relatia personala te-a facut sa iti schimbi atitudinea fata de toti cei din jurul tau. Cineva din familie va fi foarte mandru de tine.

Capricorn

Visezi la o anumita pozitie in ierarhia de la locul de munca si astazi ridici aceasta problema. Raspunsul te va surprinde si pe tine, pentru ca e mai mult decat te asteptai.

Varsator

Pluto iti ofera o stare de bine. Simti ca poti muta muntii din loc. Aceasta atitudine te va ajuta enorm la locul de munca.

Pesti

Prinzi gustul unei noi activitati si nu mai vrei sa renunti la ea. Ii propui si celui drag sa te insoteasca si impreuna o sa petreceti momente placute.

Berbec

Intelegi gresit mesajul cuiva si din aceasta cauza ajungi la discutii in contradictoriu cu un superior. Trebuie sa fii sigur ca nu exagerezi cu tonul, pentru ca vei repara destul de greu o astfel de greseala.

Taur

Pentru a putea sa iti duci la bun sfarsit planul de la locul de munca, trebuie sa te asociezi cu cineva. Poti sa alegi pe oricine, dar gandeste-te la cum te intelegi cu omul respectiv, pentru ca nu va fi usor.

Gemeni

Se anunta o atmosfera speciala acasa, pentru ca te intalnesti cu cineva drag. De multa vreme planificati aceasta intalnire si ai emotii. La birou, se apropie termenul limita pentru un proiect personal si esti anxios.

Rac

Stii foarte bine cum trebuie sa actionezi pentru a atrage toate lucrurile bune in viata ta. Esti puternic si ai muncit mult ca sa ajungi in punctul acesta.

Leu

Stabilesti totul din timp pentru ca nimic sa nu te prinda nepregatit. Asa ai fost mereu, dar acum simti nevoia sa schimbi ceva si sa traiesti in prezent.

Fecioara

Esti foarte amabil si calm, mult mai docil decat de obicei. Se intampla lucruri frumoase in viata ta, iar conjuctura astrala iti este favorabila.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 6 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic