Horoscop: 6 septembrie 2017

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 06:46
6412 citiri
Horoscop: 6 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Oamenii incearca sa comunice cu tine in mai multe feluri, dar nu reusesc. Nu ai starea necesara pentru a purta discutii si te inchizi in carapacea ta. Fii sincer cu tine. Aceasta nu este o forma de scapare, ci doar de amanare a ceva.

Balanta

Simti ca nu ai parte de atentia pe care o meriti si de care ai nevoie. Din aceasta cauza, vrei sa te indepartezi de cineva. Te vei concentra foarte mult asupra propriei persoane.

Scorpion

Nu indeparta oamenii care vor sa te ajute. Vorbeste despre ceea ce simti, dar nici nu ii face pe altii responsabili. Fericirea ta este doar responsabilitatea ta. Dupa ce indepartezi disconfortul, vei atrage oamenii pe care ii iubesti.

Sagetator

Capacitatea de adaptare te va ajuta in aceasta perioada, pentru ca intri in contact cu oameni cu personalitati diferite si dificile.

Capricorn

S-ar putea sa te simti singur si izolat si sa crezi ca nu poti discuta cu nimeni. Poti profita de acest timp pentru a te cunoaste mai bine, pentru a sta putin timp cu tine. Seara vei avea cu totul si cu totul alta stare.

Varsator

Ai tendinta de a te contrazice cu toata lumea pentru orice. Trebuie sa te calmezi si sa tragi aer in piept. Esti foarte recalcitrant. Gandeste-te la ceea ce te face sa te simti asa si exclude acest lucru din viata ta.

Pesti

Treci printr-un hop emotional. Ai impresia ca cineva pune presiune pe tine in privinta sentimentelor si tu vrei ca lucrurile sa evolueze mai usor. Discuta sincer despre acest lucru.

Berbec

Nu lasa o stare de rau sa iti strice ziua. Dimineata nu vei fi in forma maxima, dar trebuie sa lupti sa indepartezi aceasta stare si sa atragi energii pozitive care te vor ajuta sa ai parte de o zi buna. Fii optimist si fa doar ceea ce te face pe tine sa te simti bine.

Taur

Relatia personala s-ar putea sa fie putin tulbure. Influenta astrala o sa va zdruncine putin si pe tine, si pe partenerul de viata. Motto-ul tau astazi ar trebui sa fie "Daca nu poti spune ceva frumos, mai bine nu spune nimic".

Gemeni

Vei pune binele altor persoane mai presus de al tau. Este un gest frumos, dar uneori trebuie sa fii darnic si cu tine insuti, cu sufletul tau, sa fii mai atent la nevoile tale. Calculeaza bine ceea ce o sa faci in continuare.

Rac

Fii putin mai disciplinat. Ai o perioada de rebeliune, dar acum e cazul sa dai dovada de mai multa maturitate si sa te ocupi de ceva serios. Ar fi amuzant sa scapi de problemele tale concentrandu-te pe ale altcuiva, dar asta nu se va intampla si iti vei da seama repede ca nu e solutia buna.

Leu

Ai puterea sa influentezi oamenii din punct de vedere emotional. Utilizeaza cu intelepciune acest dar si nu exagera cu asul din maneca.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 6 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic