Horoscop: 7 august 2017

Luni, 07 August 2017, ora 06:47
6009 citiri
Horoscop: 7 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ai foarte, foarte multa energie. Eclipsa de Luna te va ajuta sa renunti la ceva ce aducea negativismul in jurul tau. Te vei inconjura doar de ceea ce te bucura. Iti resetezi psihicul.

Fecioara

Constiinta ii permite sufletului tau sa invete eternitatea timpului. Ti se va intampla ceva ce o sa te faca sa inveti ca nu trebuie sa alergi tot timpul pentru a iesi totul perfect. Micile imperfectiuni completeaza viata.

Balanta

Se anunta o zi in care o sa te conectezi cu ceva ce pana acum ai ignorat, dar in privinta caruia ai realizat acum cat de important este pentru tine.

Scorpion

Eclipsa de Luna se afla intr-o pozitie armonioasa cu semnul tau zodiacal si intri intr-o perioada plina de energie. Iti vei reincarca bateriile si printr-o simpla plimbare in aer liber.

Sagetator

Luna nu este intr-o pasa foarte buna in ceea ce te priveste. Simti o mare presiune pe umerii tai, dar de la amiaza situatia se va schimba datorita cuiva tanar din familie.

Capricorn

Rezolvi cu umor o situatie ce parea critica. Oamenii pe care ii vei ajuta la inceput de saptamana iti vor fi recunoscatori peste ceva timp.

Varsator

Ai luat o decizie foarte importanta pentru viitorul tau si acum se intampla ceva ce te ajuta sa fii convins ca este ceea ce trebuie.

Pesti

Multa energie in jurul tau. Aproape ca esti acaparat de ceea ce se intampla. Ai parte de o realizare personala, care te va ajuta si la birou destul de mult.

Berbec

Iti deschizi sufletul si inima pentru a primi pe cineva care vrea sa se apropie. Nu te grabi sa ii impartasesti lucruri personale inainte sa te asiguri ca este exact asa cum il crezi.

Taur

Esti acaparat de foarte multa atentie. Desi nu este ziua ta, toata lumea iti telefoneaza si vrea sa discute cu tine. La inceput de saptamana vei fi vedeta cercului de prieteni.

Gemeni

Fii mandru de tine pentru ca ai reusit sa depasesti o bariera care te impiedica sa fii pe deplin multumit. Pozitia lunara te va ajuta sa aduni numai energie pozitiva.

Rac

Esti neclintit cand vine vorba despre aflarea adevarului. Ai aflat ceva ce ti-a atras atentia si nu vei avea liniste pana cand nu vei lamuri acest aspect.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#horoscop 7 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic