Horoscop 7 februarie 2012

Marti, 07 Februarie 2012, ora 07:12
3050 citiri
Horoscop 7 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Pregateste-te pentru o zi lunga si obositoare. Are loc sedinta care a tot fost amanata. Acum se vor decide proiectele viitoare, asa ca ai nevoie de multe idei bune pentru a te remarca.

Pesti

Ai nevoie de mai multa energie in aceasta perioada, asa ca incearca sa consumi alimente care ti-o pot furniza. Nu te axa pe cafea ca nu vei avea parte de rezultatul dorit. Seara cand ajungi acasa, incearca sa te odihnesti.

Berbec

Ai foarte multa treaba si tocmai acum s-au trezit cateva rude ca vor sa vina in vizita. Gaseste o solutie de mijloc pentru a putea impaca pe toata lumea. Altfel, risti sa iti strici relatiile cu toti.

Taur

Trebuia sa ajungi intr-un loc, insa din motive care nu tin de tine, plecarea se amana. Acum iti dai seama ca nu ai ce face pentru a umple timpul liber. Daca nu este nevoie de tine la birou, mergi acasa si ocupa-te de ordine.

Gemeni

Acorda mai multa atentie familiei. Ai fost retinut cu job-ul si nu ai avut timp de ei. Incearca sa schimba asta, inainte ca cei dragi sa se supere atat de mult, incat sa nu le mai poti recastiga afectiunea.

Rac

Din cauza unor factori externi, o sa ai mai multa treaba decat ai fi crezut vreodata. Simti ca nu ai sanse sa o termini in urmatoarele ore si esti nevoit sa ceri ajutorul exact celor ce mereu asteapta sa iti reproseze ca nu te descurci singur. Nu ai ce face. Nu te gandi sa nu apelezi la ei pentru ca urmarile ar putea fi mai grave.

Leu

Lasa-te putin pe mana destinului. Intri in panica atunci cand ceva nu iese cum ai planuit tu. Incearca sa lasi totul sa mearga dupa voia sa, fara sa fii tot timpul stapan pe situatie. O sa fii uimit sa vezi ca totul poate fi mai bine decat credeai.

Fecioara

Ai pierdut ceva ce urma sa ajunga la un coleg. Din pacate, din aceasta cauza trebuie sa se amane un proiect ce ar fi adus beneficii mari companiei. O sa fii scos vinovat, asa ca asteapta-te la mustrari si critici multe.

Balanta

Nu cedezi in calea greutatilor. Dai dovada de multa maturitate si tarie de caracter. O sa faci ceva ce iti va aduce si un beneficiu financiar.

Scorpion

O zi buna la locul de munca, dar ceva mai dificila acasa. Ai parte de cateva discutii neplacute cu un membru al familiei. Pastreaza-ti calcumul ca sa nu ajungi intr-o situatie critica.

Sagetator

Ai nevoie de o suma mare de bani, insa nu ai de unde sa faci rost de ei. Vei fi nevoit sa te imprumuti, insa stai linistit ca iti vor veni mai multi inapoi si iti permiti acest mic sacrificiu.

Capricorn

O zi perfecta pentru a face cateva schimbari prin casa sau la birou. Ai chef sa faci curat si ar fi bine sa profiti de aceasta stare ca nu ti se intampla prea des.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic