Horoscop: 7 iunie 2013

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 07:02
2551 citiri
Horoscop: 7 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Astazi simti ca plutesti de fericire. Ai parte de momente unice alaturi de partenerul de viata si nu te mai intereseaza nimic altceva. Ceilalti parca nu exista.

Rac

Rabdarea iti este pusa la incercare in aceste zile. Cineva intrece orice limita a bunului simt si rabufnesti. Mai bine sa o faci acum decat cand ar fi prea tarziu. O sa te simti eliberat.

Leu

Esti pus pe fapte mari astazi. Trebuie sa ajungi in multe locuri si nu vrei sa ratezi niciunul. Incepe ziua cu o cafea tare. O sa ai nevoie de multa energie.

Fecioara

Te ingrijoreaza faptul ca cineva iti acorda mult prea multa atentie. Esti convins ca are intentii ascunse si ca te paste un pericol.

Balanta

Nu ti se deschid multe usi astazi. Sperai ca o faci ceva ce aveai de mult timp in plan, dar se pare ca esti nevoit sa mai astepti. Nu te intrista, pentru ca merita asteptarea.

Scorpion

O zi cam banala, pentru cum te obisnuisei sa traiesti in ultima vreme. Tocmai de aceea planuiesti ceva special pentru seara.

Sagetator

Primesti vizita unor prieteni pe care nu ii vazusei de mult timp. Te bucuri de vestile pe care ti le aduc, mai ales ca afli ceva ce iti starneste curiozitatea.

Capricorn

Inca o zi in care esti pus pe treaba. Ai mult de umblat, asa ca nu iti programa nimic pentru seara, pentru ca nu o sa ajungi la intalnire.

Varsator

Stai foarte bine din punct de vedere financiar. Este un moment bun sa cumperi ceva ce iti doresti de mai multa vreme. Va avea impact sentimental.

Pesti

Relatia ta devine mult mai puternica astazi. Cel drag face ceva inedit si iti demonstreaza inca o data cat de mult insemni pentru el. Intoarce-i gestul.

Berbec

Evita sa dai bani la prieteni, pentru ca astrele nu sunt de partea ta. Risti sa ramai fara ei. Daca este vorba despre o urgenta, fa o fapta caritabila, insa doar daca esti convins ca este asa.

Taur

Faci o multime de planuri astazi, dar degeaba. Seara are loc ceva ce te obliga sa aduci modificari la program. Nu te ingrijora, vor fi in avantajul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 7 iunie , #horoscop zilnic