Horoscop: 7 iunie 2016

Marti, 07 Iunie 2016, ora 07:51
4155 citiri
Horoscop: 7 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Vrei sa inveti multe lucruri intr-un timp scurt. Trebuie sa realizezi un plan foarte clar si sa il respecti intocmai. Si cativa membri ai familiei isi manifesta interesul sa te insoteasca pe acest drum.

Rac

Colegii sau partenerii sunt incantati de o propunere pe care o faci in ultimul moment. Schimbati complet modul de abordare pentru o actiune menita sa va mareasca veniturile.

Leu

Casa dragostei si cea a creativitatii vor fi puternic influentate de Jupiter, ceea ce inseamna ca te poti astepta de la surprize din partea partenerului de viata.

Fecioara

Incerci sa te cenzurezi, pentru ca cineva te scoate din starea de calm de care dai dovada de obicei. Nu va reusi, pentru ca esti foarte fericit si nimic nu iti poate tulbura starea, chiar daca incearca.

Balanta

Vei fi foarte jucaus si sociabil. O sa iei prin surprindere oamenii cu care lucrezi. Se obisnuisera cu tine ursuz si mereu inconjurat de documente. Sunt putin confuzi.

Scorpion

A doua parte a zilei va fi speciala, pentru ca ti se va indeplini o dorinta pe care o ai de multa vreme. Are legatura cu viata de familie si poate cu concediul.

Sagetator

Soarele si Marte fac echipa si iti sprijina efortul depus la locul de munca. Se vor anunta momente placute. Nici de ceea ce se intampla acasa nu te poti plange.

Capricorn

Infloresti. Primesti cateva vesti care te fac sa iti schimbi rapid planurile pentru urmatoarele luni. Nu te asteptai la asa ceva.

Varsator

Se mareste numarul membrilor familiei. O ruda te anunta ca o sa fii matusa/unchi si esti in culmea fericirii.

Pesti

Cineva apropiat va avea parte de o mare reusita. Esti mandru ca te afli in cercul sau de prieteni si ii spui asta intr-un mod deosebit.

Berbec

Te implici mai mult in activitatile de grup de la locul de munca, iar sefii apreciaza efortul tau. Relatiile cu prieteni vechi se intaresc, datorita unui eveniment care va readuce impreuna.

Taur

Amici cu idei creative se ofera sa te ajute cu un proiect care pare blocat de o perioada. Solutiile lor iti ofera un punct de vedere pe care nu l-ai intuit pana acum.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 7 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic