Horoscop: 7 martie 2017

Marti, 07 Martie 2017, ora 07:07
7428 citiri
Horoscop: 7 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Conjunctura astrala iti este favorabila in primele ore ale zilei si o sa ramai uimit de ceea ce ti se va intampla. Este vorba despre o schimbare in plan personal, care o sa te mobilizeze, pentru ca in ultima vreme te plafonasei din cauza rutinei.

Berbec

Ziua te vei umple cu energie pozitiva datorita a ceva ce se intampla la birou. Seara vei avea nevoie de aceasta energie, pentru ca vei fi gazda pentru mai multe persoane.

Taur

Iti este foarte dor de o persoana si faci programul in asa fel incat sa ajungi la ea in vizita. Surpriza sa va fi chiar mai mare decat bucuria ta. O sa petreceti momente placute impreuna.

Gemeni

Cineva drag te roaga sa il sprijini cu ceva, dar din cauza ca esti nevoit sa ramai peste program la birou nu il poti ajuta. Acest detaliu nu iti da liniste si tragi cateva sfori pentru ca altcineva sa intervina.

Rac

In prima parte a zilei o sa poti respecta planul facut, dar la amiaza se intampla ceva neasteptat si o sa fii nevoit sa schimbi total programul. Cineva arunca vorbe rautacioase la adresa ta, dar nu este cazul sa ii oferi prea multa importanta.

Leu

O sa primesti ceva ce iti doreai de foarte mult timp. Poate fi vorba si despre o veste, nu neaparat un lucru. Seara o sa te bucuri ca un copil de ceea ce ti se intampla.

Fecioara

Te ocupi mai mult de treburile casnice. Primesti ajutorul celor apropiati si apoi va puteti bucura impreuna de o cina in familie. Seara vei fi prins la telefon, pentru ca o sa sune incontinuu. Primesti vesti legate de o nunta sau botez.

Balanta

Acum ceva timp ai avut parte de o reusita care a atras invidia unor oameni care vizau acelasi post ca tine. Ai procedat foarte bine cand ai ales sa ii ignori, iar acum incepi sa culegi si roadele financiare.

Scorpion

Dimineata pierzi vremea si la pranz realizezi ca esti in mare intarziere si vei fi nevoit sa ceri ajutorul unei persoane la care nu voiai sa apelezi. Nu exista alta solutie. Fii foarte atent la partea financiara, pentru ca poti pierde niste bani din cauza unei investitii neinspirate.

Sagetator

Iesi la o cafea cu o persoana pe care nu ai vazut-o de mult timp. Noutatile din viata ta te fac sa iti pui anumite semne de intrebare vizavi de ceea ce se intampla la tine acasa.

Capricorn

Refuzi sa pleci la munca si lenevesti putin in pat. Nu te poti mobiliza deloc. Vremea schimbatoare de primvara te face sa te simti asa. Pana la urma, pleci catre locul de munca, unde te aseapta vesti legate de un nou proiect.

Varsator

Incepi ziua in compania partenerului de viata si vrei sa prelungesti cat mai mult momentul, pentru ca in ultima vreme v-ati vazut cam rar. Cu aceasta ocazie, realizezi cat de mult te iubeste cel drag.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 7 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic