Horoscop: 7 noiembrie 2013

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 07:06
2997 citiri
Horoscop: 7 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Fii foarte atent la trafic astazi, chiar daca esti pieton. Nu vorbi la telefon, pentru ca iti va fi distrasa atentia. Seara te asteapta o surpriza acasa.

Sagetator

Partenerul de viata are o idee de afaceri care la inceput iti pare o copilarie. Dupa ce analizezi mai atent datele pe care le are la dispozitie o sa il incurajezi sa o puna in practica.

Capricorn

Un prieten vrea sa faca o achizitie importanta si iti cere parerea, pentru ca stii mai multe despre asta. Fii sincer. Chiar daca nu este pe placul tau, spune-i asta. Nu il lasa sa faca o mutare gresita.

Varsator

Nu este o zi buna pentru investitii de niciun fel. Oricat de tentanta ar parea oferta nu ii da curs. Mai asteapta cateva zile sa vezi cum decurg lucrurile.

Pesti

Este timpul sa iti imbunatatesti viata sentimentala. Te-a acaparat monotonia, iar lipsa romantismului se observa foarte mult.

Berbec

Spargi o bariera care te impiedica sa fii mai apropiat de o persoana din anturajul tau. Nu erati pe aceeasi lungime de unda, dar acum incepeti sa va intelegeti.

Taur

Esti foarte apropiat de o ruda mai in varsta, iar in aceste zile petreci mai mult timp cu aceasta. Descoperi lucruri interesante despre istoria familiei.

Gemeni

Nu ai o stare psihica foarte buna si daca spui celor din jur asta, o sa faci sa creada ca este vorba despre ceva mai grav. Cel mai bine ar fi sa pastrezi pentru tine gandurile de azi.

Rac

Ai o multime de treaba, iar un prieten te tot suna sa iti spuna despre un joc sau alt subiect copilaresc. Nu vrei sa ii ranesti sentimentele, dar pana la urma te vezi nevoit sa il pui la punct.

Leu

Mergi pe drumul tau chiar daca ai parte si de cateva hopuri. Aceste mici situatii complicate te fac sa fii mai stapan pe tine. In jurul pranzului o sa te contrazici cu cineva, iar pe seara vei fi foarte placut surprins.

Fecioara

Seteaza obiective putin mai simple. Daca ceri prea multe de la tine, te epuizezi. Chiar daca vrei sa demonstrezi ceva trebuie sa iei lucrurile usor. In seara asta mergi direct acasa si odihneste-te.

Balanta

Dragostea este in aer. Te porti precum un adolescent indragostit, iar cel drag alimenteaza aceasta stare. Planificati o escapada pentru weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 7 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic