Horoscop: 7 octombrie 2011

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 07:06
3048 citiri
Horoscop: 7 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Dispui de multa energie si acum te simti in stare sa faci ceea ce nimeni nu te-a convins pana acum. Esti dispus sa risti ceva mai mult decat de obicei si zambesti cu gandul chiar si la o exursie riscanta pe munte.

Scorpion

Vrei sa te implici intr-un nou proiect. Este de admirat, insa inca de la inceput trebuie sa stii ca vei fi nevoit sa te inarmezi cu calm si sa te asiguri ca nu ai nevoie sa ajungi urgent acasa in aceasta perioada. Timpul personal va fi afectat de acest nou demers.

Sagetator

Primesti o veste care te intristeaza si pana la amiaza nu te vei putea concentra asupra altor lucruri. Abia dupa ce o ruda apropiata te anunta ca situatia nu este atat de grava pe cum pare o sa te linistesti.

Capricorn

Incearca sa nu faci efort fizic foarte mare astazi pentru ca starea de sanatate nu iti permite. Ai grija la tot ceea ce ti se cere in aceasta perioada. Nu ar strica sa mergi sa faci un control medical.

Varsator

Ai parte de multa actiune astazi si nu neaparat la locul de munca, ci dupa programul de lucru. O sa ai de alergat intre cateva intalniri programte in urma cu ceva timp, dar fara sa iti dai seama ca le-a pus in aceeasi zi. Fii mai atent pe viitor.

Pesti

Ai avut pretentii prea mari de la cineva apropiat si te-a dezamagit. Acum trebuie sa te pui repede pe picioare si sa mergi inainte fara regrete.

Berbec

Deschide bine ochii la ceea ce se intampla in jurul tau si nu te mai lasa atras in fel si fel de jocuri murdare ale unor persoane ce nu stiu sa respecte munca celor din jur. O sa realizezi ca tu esti mult mai valoros decat ei si o sa te indepartezi usor usor. Este cea mai buna decizie pe care ai luat-o in ultima vreme.

Taur

Din vorba in vorba ajungi la discutii foarte interesante cu un coleg de birou. In afara faptului ca afli informatii valoroase, o sa fii pus la curent cu schimbarile ce urmeaza sa aiba loc.

Gemeni

Primesti foarte multe sfaturi pentru ca cei din jur observa ca starea ta generala nu este buna. Unii te indruma catre un medic bun, in timp ce altii isi ofera ajutorul pentru activitati ce tin de locuinta.

Rac

O sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si dupa cateva saptamani de discutii aprinse in legatura cu un subiect ce are legatura cu viitorul vostru, ajungeti la o conluzie. Din fericire, este una satisfacatoare pentru ambele parti.

Leu

O sa ai parte de o surpriza de proportii in perioada urmatoare. Simti asta si esti foarte agitat. Ba mai mult, simti ca cei din jur stiu ce se intampla, insa iti ascund detaliile esentiale.

Fecioara

Nu mai ai rabdare ca acum cativa ani sa ii asculti pe cei din jur de fiecare cand aveau o problema. Acum vrei sa scapi cat mai repede de ei si sa iti vezi de treaba. Nu este vorba de egoism sau rautate, ci doar despre faptul ca te-ai saturat sa fii umarul pe care plange toata lumea, dar nu sa nu ai parte de acelasi tratament din partea lor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic