Horoscop: 7 octombrie 2014

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 07:23
3673 citiri
Horoscop: 7 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Chiar daca te simti capabil de orice nu accepta sa faci singur un proiect de care ar trebui sa se ocupe cel putin cinci persoane. Risti sa clachezi chiar inainte sa primesti laudele.

Scorpion

Incerci un local nou, recomandat de un apropiat. La randul tau, inviti mai multi prieteni si va bucurati impreuna de ceea ce ai descoperit. Va fi o zi pe pacul tau.

Sagetator

Ar fi indicat sa faci un control medical de rutina. Nu se pune problema unei boli, dar vei avea un anumit confort psihic daca stii ca totul este in regula.

Capricorn

Se anunta o zi plina de activitati si sarcini noi. Nu prea stii sa spui "Nu" atunci cand cei din jur te roaga ceva si de aceea te-ai supraglomerat. Partenerul de viata iti sare in ajutor.

Varsator

Venus te face visator si scoate la suprafata latura ta romantica. Incepi cu un film de acest gen si continui cu declaratii de dragoste pentru cel de langa tine. Acesta va fi coplesit.

Pesti

Te gandesti serios sa faci o schimbare in viata ta, pentru ca te-ai plictisit de aceleasi lucruri si a intervenit rutina. Sotul/sotia are o idee nastrusnica si o puneti imediat in aplicare.

Berbec

O schimbare brusca a situatiei financiare te face sa iti doresti din ce in ce mai multe. Nu te arunca la cheltuieli mari si inutile, pentru ca o sa regreti. Chiar daca ai mai multi bani nu te trebuie sa ii arunci pe fereastra.

Taur

Ceea ce are loc astazi cimenteaza relatia personala. Sunteti amandoi implicati in ceva ce o sa va aduca mari beneficii. Realizezi inca o data ca familia este cea pe care te poti baza la nevoie.

Gemeni

Te framanta ceva si ceri parerea celor din jur. Te vor ajuta mult sfaturile lor, pentru ca unii iti vor expune problema dintr-un alt unghi la care nu te gandisei.

Rac

O persoana aparuta de curand in viata ta te pune la incercare. Trebuie sa respecti regulamentul. Luna in Capriorn indica faptul ca trebuie sa fii cat mai ferm.

Leu

Intalnirile profesionale vor decurge mai bine decat ai planuit si se anunta momente placute si in sanul familiei. Mai multa atentie, in schimb, la copii sau rudele mai tinere, ei au nevoie de atentie chiar daca nu spun.

Fecioara

Trebuie sa stii masura cuvintelor si sa folosesti un ton moderat pentru a obtine ceea ce vrei. Nimanui nu ii plac oamenii care cer ceva ca si cum sunt indreptatiti de la natura sa primeasca.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 7 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic