Horoscop: 8-9 iulie 2017

Duminica, 09 Iulie 2017, ora 06:56
7527 citiri
Horoscop: 8-9 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Multa pasiune in viata ta in aceste doua zile libere. O sa fii plin de energie si foarte romantic. Partenerul de viata va fi uimit de comportamentul tau, pentru ca nu iti cunostea aceasta latura.

Leu

Esti cu ochii in patru pentru ca cineva nu este fair play si trebuie sa reinstaurezi ordinea in cercul de cunostinte. Trebuie sa iti aloci resursele intr-un mod mult mai responsabil.

Fecioara

Ceva din aer te face sa fii plin de energie. Vrei sa faci o multime de lucruri, sa participi la activitati distractive. Iti inviti prietenii intr-un loc aparte. Pe plan personal, vei lua o decizie care iti va schimba modul de viata.

Balanta

Nu te grabi sa critici daca ceva nu iti place, ci asteapta sa afli explicatiile pentru ceea ce se intampla. Incearca sa fii putin mai optimist si sa vezi si partea buna a lucrurilor.

Scorpion

Ajungi in punctul culminant al povestii tale in acest weekend. Se intampla o multime de chestii pe care ti le doreai si te simti atat de bine de ai impresia ca este Craciunul.

Sagetator

Nu ai asteptat ca altcineva sa iti faca planuri pentru aceste zile. Ai programat de multa vreme ceea ce urmeaza sa faci, asa ca iei o hartie si un pix in mana si bifezi tot ceea ce realizezi. Va fi un weekend plin, abia vei avea parte de odihna.

Capricorn

Pleci din oras sau iei parte la un eveniment festiv. O sa te intalnesti cu multi oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme. Conjunctura astrala te favorizeaza in privinta relatiilor de familie.

Varsator

Vei avea parte de succes in tot ceea ce faci. Ba chiar vei fi vazut ca un exemplu demn de urmat, asa ca sa nu te mire telefoanele primite pentru a povesti cum ai reusit sa ajungi in acest punct. Partenerul de viata iti este alaturi si se implica in tot ceea ce faci.

Pesti

Cineva din familie te roaga sa te ocupi de o problema pe care ai tot amanat-o in ultima vreme. Ar fi bine sa o faci ca sa poti inchide un capitol ce te tinea pe loc.

Berbec

Chiar daca esti obosit si ai multa treaba, vorbeste frumos cu cei din jur, pentru a evita o cearta. Situatia financiara iti permite sa te apuci de ceva ce ai de multa vreme in gand. Poate fi vorba despre ceva ce are legatura cu locuinta sau masina.

Taur

Rutina zilnica pune stapanire pe tine si trebuie urgent sa schimbi ceva pentru a nu te plictisi ingrozitor. Cativa prieteni iti ofera solutia potrivita pentru ca in cele doua zile sa revii pe linia de plutire.

Gemeni

Inainte de a face vreun plan consulta-te si cu cel drag pentru a nu se simti lasat pe dinafara. Aceste mici detalii pot interveni intre voi si pot sa apara neintelegeri.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#horoscop 8 iulie, #horoscop 9 iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic