Horoscop, 8 aprilie 2010

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 09:53
2173 citiri
Horoscop, 8 aprilie 2010
Foto: Arhiva

Berbec

Astazi este o zi benefica deplasarilor si este chiar foarte posibil ca in acest timp sa intalnesti o persoana foarte importanta in viata ta, poate chiar iubirea vietii tale. Chiar daca nu o sa te simti in forma maxima la locul de munca, este bine sa nu impui limite colegilor, ci sa incerci sa comunici cu ei, pentru a ajunge sa fii din nou plin de viata asa cum esti de obicei. Daca ti se va propune un nou proiect, nu te grabi inainte de a da raspunsul ce te va ajuta pe viitor. La inceputul zilei, o sa simti ca nu iti gasesti locul, insa pe parcursul zilei lucrurile se vor schimba in bine pentru tine.

Taur

De multa vreme ai ceva in gand ce te va ajuta sa fii cel mai bun in ceea ce faci, iar astazi este vremea sa incerci sa pui in aplicare planul ce te va face sa te simti precum regele junglei. Va trebui sa convingi diferite persoane ca tu reprezinti solutia pentru ce au ei nevoie, insa nu uita sa nu te ridici prea mult in slavi, pentru a nu fi dezamagit. Abordeaza problema cu o seriozitate deosebita si totul va decurge fara probleme.

Gemeni

Atunci cand ai o problema si trebuie sa gasesti o solutie, prietenii sunt cei ce trebuie sa iti fie alaturi, pentru a-ti oferi sfaturi. Asta este bine sa faci si astazi. Nu te speria ca nu gasesti o solutie, ci ai incredere ca pana la sfarsitului zilei o persoana din anturajul tau iti va oferi solutia potrivita si vei realiza ca de fapt problema ta nu este atat de complicata pe cat parea la inceput, ci din contra va aduce o bucurie in viata ta.

Rac

Este o zi perfecta de a te simti din nou copil si poate chiar sa incerci sa concepi unul. Este foarte posibil ca in aceasta zi sa te intalnesti cu vechi cunostinte, alaturi de care sa iti amintesti toate poznele facute pe vremea cand erati copii. Este foarte posibil ca aceasta persoana sa fie o ruda foarte draga, alaturi de care vei petrece o zi minunata.

Leu

Astazi este o zi potrivita pentru a stabili unde o sa mergi in vacanta in acest an. Este tocmai bine sa incepi sa cauti biletele si ofertele pentru cazare. Astazi este o zi buna sa iei decizii cu impact pe termen lung. Acest lucru fiind valabil si in cazul unei afaceri. De asemenea, poti face unele modificari pentru a te simti mult mai bine si mai confortabil, iar pentru acest lucru este nevoie de unele schimbari de mobilier, la birou, acasa sau in ambele locuri.

Fecioara

Astazi vei avea parte de o zi plina de evenimente placute si multe multe motive de bucurie. Ai face bine sa nu stai in preajma persoanelor care au obiceiul de a strica buna dispozitie oricui si care tot timpul au o atitudine negativista. O sa iei deciziile pe care le consideri cele mai potrivite pentru tine si chiar asa se va si intampla.

Balanta

Este adevarat ca ti s-a intamplat de multe ori sa iti fie greu sa duci un lucru la bun sfarsit, insa acesta nu este un motiv sa te opresti din ceea ce ai de facut, ci din contra, trebuie sa demonstrezi ca poti sa faci tot ceea ce iti propui. Aceasta atitudine iti va aduce mai mult respect din partea celor din jur si iti vei construi o imagine buna in fata colegilor, prietenilor si in fata familiei.

Scorpion

Banii reprezinta cuvantul ce va face ca ziua ta sa se schimbe fara sa te astepti. Fara bani nu te simti bine, iar astazi vei primi suma pe care o astepti de foarte multa vreme si care ti se cuvine. Este foarte posibil ca acesti bani sa vina dintr-o marire salariala sau schimbarea locului de munca.

Sagetator

Astazi este cazul sa faci o investitie. Indiferent ca doresti sa investesti in ceva de unul singur sau alaturi de familie acum este timpul sa o faci pentru a avea parte de rezultatele asteptate. In aceasta zi este bine sa fii inconjurat de oameni ce gandesc ca tine, parerile contradictorii nu iti vor face bine.

Capricorn

Exista un motiv ce te face sa te simti mai agitat decat de obicei, mai ales ca acest lucru nu este greu de intamplat, avand in vedere ca este o persoana ce iti place stabilitatea si adori sa ai un echilibru interior bine definit. Aceasta usoara agitatie o sa dispara daca o sa ai grija sa ai in preajma persoane ce stiu sa te linisteasca. De asemenea, daca trebuie sa iei o decizie ce va avea un efect pe termen lung, nu te lasa influentat de persoane ce gandesc in prezent. Ia singur deciziile importante din viata ta.

Varsator

Exista o persoana ce nu prea te are la inima si astazi va fi in stare sa arate acest lucru, insa tu vei fi sigur pe tine si o sa te descurci de minune, facandu-i fata cu brio. O sa ai foarte multe ganduri, unele dintre ele nu tocmai placute, insa poti depasi situatia cu brio, pentru ca esti o persoana descurcareata ce stie se sara orice hop atunci cand ii apare in cale.

Pesti

Ai ajuns la un punct in care esti aproape de epuizare si esti cam deranjat de unele afirmatii ale mai multor persoane din jurul tau, insa nu o sa lasi ca acestea sa iti strice ziua si, in ciuda lor, o sa ai parte de o atmosfera placuta. Aceasta atmosfera va domina si relatia de cuplu, iar in cazul celor ce nu au un partener de viata, o sa creasca popularitatea in randul persoanelor de sex opus.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii zilnic, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic