Horoscop: 8 august 2016

Luni, 08 August 2016, ora 07:49
4037 citiri
Horoscop: 8 august 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Telul urmator nu este unul stabilit pe termen lung, ci chiar pentru urmatoarele saptamani. Este vorba despre ceva care te face fericit si vrei sa obtii cat mai repede asta. Singura problema este ca o adormi foarte tarziu in zilele care vin.

Fecioara

In interiorul tau se da o lupta din cauza ca o ruda se asteapta sa iti sacrifici cateva zile din concediu pentru a sta cu ea, dar tu visai de multa vreme sa pleci undeva in vacanta.

Balanta

Ai fost anuntat in ultimul moment ca trebuie sa participi la un eveniment festiv si esti in intarziere. O sa cutreieri multe magazine in cautarea a tot ceea ce iti trebuie.

Scorpion

Te implici intr-un scandal casnic izbucnit intre doua rude. Esti singurul adult care poate fi obiectiv si tocmai de aceea sarcina solutionarii conflictului o sa ajunga la tine.

Sagetator

Se spune ca iubirea il transforma pe om si asa se intampla si in cazul tau. Iei niste decizii care nu te caracterizeaza, dar care te fac sa fii foarte fericit si doar asta conteaza.

Capricorn

Impreuna cu partenerul de viata puneti la punct niste aspecte legate de locuinta voastra. Ai multe de facut si vrei sa termini totul inainte de vizita unor prieteni.

Varsator

Primesti o suma pe care ti-o datora cineva de mai multa vreme, iar cu banii obtinuti poti sa te rasfeti. Mergi direct in magazine si nu mai iesi pana la inchiderea programului.

Pesti

Esti foarte stresat, dar nu este cazul sa exagerezi, pentru ca poti rani pe cineva cu o simpla vorba aruncata in vant. Ar fi indicat sa te ocupi de ceea ce ai de facut, dar intr-un stil amuzant ca sa iti mai descretesti fruntea.

Berbec

Ai investit mult timp si energie intr-un proiect si refuzi sa accepti ca cineva poate distruge totul cu o simpla vorba nepotrivita spusa cand nu trebuie. Verifici personal niste date pentru a te asigura ca nimeni nu incearca sa te pacaleasca.

Taur

Credeai ca ai rezolvat o situatie de care s-au plans mai multe persoane, dar acum descoperi ca totul se se desfasoara la fel ca la inceput. Acum pui piciorul in prag si iei masuri care presupun chiar penalizari in cazul unor oameni.

Gemeni

Te temi ca cineva nu va aprecia la adevarata valoare ceea ce faci tu. Dar modul tau de organizare reprezinta un exemplu pentru altii si o sa fii recompensat pana la urma.

Rac

Urmaresti cu mare atentie un subiect care te intereseaza in plan personal. Vrei sa faci o schimbare, poate chiar de domiciliu, si te ocupi mai mult de acest subiect.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic