Horoscop: 8 august 2017

Marti, 08 August 2017, ora 08:32
8045 citiri
Horoscop: 8 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Diverse persoane apar la timp in viata ta pentru a te ajuta sa-ti alegi drumul. Autocontrolul este important in zilele ce urmeaza, pentru ca emotiile ies cu putere la suprafata si tinzi sa reactionezi peste masura, riscand sa transformi o mica neintelegere intr-o adevarata drama.

Fecioara

Spiritul de aventurier te duce intr-un loc special sau macar incepi sa faci planuri pentru a ajunge in curand acolo. Ai grija la gelozia si invidia unor persoane care ar vrea sa fie in locul tau.

Balanta

Ai tendinta de a lupta mereu cu cineva pentru orice. Esti putin cam agresiv verbal si trebuie sa te linistesti pana cand nu strici relatiile cu cei din jur. Viata nu este o lupta.

Scorpion

La inceputul zilei, ai impresia ca cineva nu iti recunoaste meritele, insa doar se pregateste pentru a-ti multumi intr-un mod cu adevarat deosebit. Asa ca trebuie doar sa ai rabdare si lucrurile bune se vor intampla.

Sagetator

Detalii legate de viata romantica si dragostea pe care i-o porti celui drag te vor face sa te simti putin confuz. Ai nevoie de un semn pentru a-ti clarifica gandurile. Dar nu te duce la extrem sa crezi ca orice ti se intampla este un semn.

Capricorn

Concentreaza-te pe informatiile pe care le primesti astazi. Incearca sa nu pari prea entuziasmat la inceput, ci doar sa arati ca ai inteles si ca te conformezi. O abordare neutra este cea mai buna solutie.

Varsator

Te afli intr-o pozitie pe care nu o invidiaza nimeni, pentru ca trebuie sa iei niste decizii de care depind si alti oameni. Nu te grabi. Analizeaza toate datele pe care le ai inainte de a oferi un raspuns final.

Pesti

Foloseste ceea ce ai invatat acum mai mult timp pentru a rezolva ceva astazi. Experienta de viata isi va spune cuvantul in cazul tau.

Berbec

O persoana pe care o sa o cunosti in curand o sa ajunga sa ocupe un loc special in viata si in inima ta, trebuie doar sa ii faci loc. Fa tot ce poti pentru a-ti pastra gandirea pozitiva.

Taur

Esti pus intr-o situatie dificila in prima parte a zilei. Un coleg sau amic te incurca cu o promisiune pe care nu si-o onoreaza. Un alt coleg/prieten te va ajuta sa iesi la liman.

Gemeni

E foarte posibil ca cea mai buna solutie la ce ti se intampla acum este sa lasi lucrurile sa evolueze singure. Abandoneaza iluzia ca detii controlul, pentru ca cele mai multe lucruri in viata nu pot fi controlate. Traieste clipa!

Rac

Menajeaza-ti psihicul in perioada aceasta. Nu te lasa atras in discutii negativiste si nici nu incepe proiecte obositoare. Ofera-ti o pauza mentala.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic