Horoscop: 8 februarie 2017

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 08:20
5978 citiri
Horoscop: 8 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Iti indrepti atentia catre un prieten care are nevoie de sprijinul tau. Vei duce o lupta grea pentru a-l convinge ca nu a gresit cu nimic si sa aiba mai multa incredere in el.

Pesti

Ceva nu functioneaza cum iti doresti si pui in aplicare niste schimbari la care te-ai gandit de multa vreme. Familia te va sprijini.

Berbec

Esti entuziasmat si ai mari sperante legate de niste vesti pe care le primesti inca de la prima ora a zilei. Un prieten va veni in vizita inspre seara.

Taur

Iei parte cu cativa prieteni la o activitate care te tine in priza ore in sir. Esti foarte incapatanat si nu renunti pana cand cineva nu o sa faca ceea ce vrei tu.

Gemeni

Nu te implica in ceva, daca nu cunosti toate datele. Fa niste investigatii inainte de a te alatura unor oameni pe care nu ii cunosti de multa vreme.

Rac

Adresezi multe intrebari astazi. Unele raspunsuri vor fi peste masura asteptarilor, altele te vor lumina, in timp ce altele vor evidentia aspecte pe care trebuie sa le aprofundezi.

Leu

Cauti de ceva timp ceva anume si astazi o sa gasesti. Poate fi vorba despre un lucru sau despre o idee. Important este ca va fi o zi in care o sa fii multumit de ceea ce ai realizat.

Fecioara

Te simti excelent din punct de vedere psihic. Esti dispus sa duci la bun sfarsit un proiect greu si care te epuiza in zilele in care te ocupai de el.

Balanta

Primesti ceva ce iti doresti de multa vreme. Esti foarte fericit si consideri ca trebuie sa sarbatoresti in oras acest lucru. Te vei intalni cu oameni dragi.

Scorpion

Ai grija la situatia financiara, pentru ca din aceasta cauza risti sa te certi cu cineva, poate chiar cu partenerul de viata.

Sagetator

Te fascineaza un subiect care te tine in priza de ceva timp. Intri in legatura cu oameni care iti pot oferi mai mult detalii despre asta.

Capricorn

Ai planuri indraznete pentru perioada urmatoare, dar fii foarte atent la aspectele financiare, pentru ca e posibil ca cineva sa iti puna piedici.

Citeste si Horoscopul lunii februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 8 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic