Horoscop 8 iulie 2011

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 07:00
2622 citiri
Horoscop 8 iulie 2011

Rac

Ai un chef de viata si un apetit de nestavilit in aceasta luna, caci este luna zodiei rac. Insa nu e bine sa faci excese. E o zi frumoasa, e cazul sa iesi in parc sa te plimbi sau sa faci sport. Familia si prietenii iti ofera putere si satisfactii, insa e si momentul propice sa reiei niste legaturi intrerupte de mult.

Leu

Poate ca in domeniul financiar nu merg toate struna, insa esti in forma buna si pe termen lung te vei descurca. Creativitatea si talentul sunt la nivel maxim si te vor ajuta la locul de munca. In viata personala, este o perioada buna pentru a incepe noi prietenii sau relatii de dragoste.

Fecioara

Esti foarte impulsiv si nelinistit, ai tendinta sa vorbesti fara sa gandesti si asta iti poate strica planurile. Ai insa energia de a te ocupa de orice obstacole ar putea aparea. In dragoste, revendici atentia totala a celui drag si il lasi uneori lipsit de energie. Sentimentele iti sunt puternice, insa nu deveni obsedat, jumatatatea ta se poate simti sufocata.

Balanta

Te atrag fantezia, artele, muzica sau misticismul si este o perioada buna pentru aceste preocupari. Te asteapta insa un esec daca esti lenes si nedisciplinat. E o perioada buna pentru intalniri cu prietenii, dans si noi cunostinte, persoane diferite de tine.

Scorpion

Nevoia ta de libertate, independenta si autoritate se face simtita mai mult ca oricand si trebuie sa iti urmezi propriul ritm. Ai nevoie de o provocare si ai tendita sa actionezi impulsiv. E usor sa vorbesti despre sentimentele tale acum, sa asculti si sa intelegi ce simt ceilalti. E o perioada ideala pentru comunicarea in cuplu.

Sagetator

Fa ce trebuie sa faci pentru a obtine recunoastere si recompense la locul de munca. O problema in familie va fi rezolvata in curand si e o zi buna pentru o achizitie in casa. In viata personala, esti prietenos si cooperezi bine cu ceilalti, poti ajunge usor la armonie si echilibru, in special in relatia de cuplu.

Capricorn

Ai o atitudine dura cu cei care ti-ar putea face bine: esti un mic tiran si tinzi sa uiti ca ceilalti au sentimente si anumite necesitati. Simti ca trebuie neaparat sa actionezi pentru a-ti atinge scopurile si asta iti poate aduce probleme si reactii negative din partea celor din jur. In dragoste, e usor sa ajungi la un consens cu persoana iubita. Nu uita sa ai o atitudine pozitiva, acest lucru va fi apreciat.

Varsator

Ai in plan calatorii lungi si e posibil ca in aceste calatorii sa ai parte de oportunitati bune. Ai avut ceva probleme in ultima vreme, e posibil ca acum sa le rezolvi. Sentimentele sunt foarte puternice in aceasta perioada si daca te exprimi ai de castigat.

Pesti

Ai chef sa cumperi niste obiecte scumpe, nu e nimic rau in asta. E cazul sa te si distrezi, cumpara ce doresti si simte-te bine. In dragoste, nu e totul roz, insa daca te straduiesti vei putea sa faci progrese. O schimbare e binevenita in casa.

Berbec

Esti serios, nu ai chef de oameni inconsecventi azi. E o zi in care e bine sa lucrezi singur si sa-ti organizezi viata, sa te concentrezi asupra a ceea ce este important. Nu e o zi buna sa-ti faci planuri sau sa iei decizii impreuna cu cel drag. Te simti frustrat si nu stii exact in ce directie se indreapta lucrurile. E bine sa iti pastrezi calmul, e si maine o zi.

Taur

Rezerva-ti timp pentru tine. Ai prea multe de facut si sunt sanse sa te pierzi, sa uiti de energia pozitiva care te indruma. Este o zi buna pentru introspectie, pentru a-ti improspata fortele. Prietenii si dragostea te pot ghida astazi si e bine sa iti exprimi sentimentele fata de cei dragi.

Gemeni

Imaginatia te ajuta in aceasta perioada si esti atras de fantezii si misticism. Depinde insa de tine cat de mult te afecteaza aceasta dispozitie. In timp ce tu esti preocupat de vise, realitatea trece pe langa tine si nici nu observi. Fii atent si la cel iubit, pentru ca poti pierde unele momente importante.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horoscop 7 iulie, #Horoscop iulie , #horoscop zilnic