Horoscop: 8 iulie 2015

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 06:45
4301 citiri
Horoscop: 8 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Ai grija la cei care nu-ti sunt prieteni. Lasandu-ti slabiciunile sa puna stapanire pe viata ta sau permitandu-le celorlalti sa se impuna ar putea sa-i ofenseze pe adevaratii tai prieteni si aliati, pe cei care te admira sincer. Ai incredere in intuitie mai mult ca de obicei in aceasta zi.

Leu

Sanatatea, capacitatea de a comunica si charisma sunt la cote inalte azi si te vor ajuta sa depasesti dificultatile. Azi vei avea ocazia sa inchei cu succes o afacere, ba chiar una care iti parea riscanta. Pot exista, insa, probleme in relatie.

Fecioara

Azi planetele se vor alinia in mod favorabil, mai ales in ceea ce priveste viata ta personala. Ar trebui sa folosesti acest lucru in avantajul tau. Pot aparea schimbari in relatia cu un vechi partener sau cu o cunostinta.

Balanta

Nu e momentul sa pleci in vacanta, pentru ca ar putea sa se dovedeasca una esuata. E posibil sa apara tot felul de ghinioane - poti fi victima unor fraude sau poti fi jefuit. Vorbeste cu partenerul tau sau joaca-te cu copiii pentru a mai ameliora din energiile negative ale acestei zile.

Scorpion

Nu e o zi buna pentru a incerca sa rezolvi niste conflicte sau chiar sa razbati in niste chestiuni judiciare. Chiar si intr-o disputa, azi nu ai sansa de castig. Azi, intelegerea nu va fi cuvantul de ordine.

Sagetator

Azi e o zi norocoasa pentru tine, mai ales in ceea ce priveste relatia romantica. Mai ales femeile sagetator sunt favorizate azi. Daca nu esti angajat intr-o relatie, se intrevede una la orizont sau macar niste flirturi extrem de placute. Dozeaza-ti energia in mod corespunzator, abordeaza practic lucrurile si vei avea numai de castigat, mai ales pe plan financiar, in mod special daca esti barbat.

Capricorn

Azi, stelele tin cu tine. E foarte probabil sa creezi premisele unei afaceri de succes. In orice caz, nu uita de niciuna dintre afacerile incepute anterior. Rabdarea si staruinta, la fel ca si actiunea te vor ajuta sa ai succes.

Varsator

Azi ar trebui sa incerci sa nu fii distras de detalii prea putin importante. In plus, incearca sa nu pierzi vremea cu discutii fara sens. Timpul pe care il pierzi acum va fi foarte greu de recuperat in viitor. Pot aparea schimbari in viata personala. Va trebui sa faci o alegere si sa actionezi in consecinta: ce e mai important pentru tine, pasiunea sau pozitia in societate?

Pesti

Azi vei avea ocazia sa corectezi cateva greseli pe care le-ai facut in viata personala. Pe plan profesional se impune o noua abordare a unor sarcini de rutina. Ti se cer niste solutii complet iesite din tipare.

Berbec

Ar trebui sa eviti sa te lasi influentat azi, asta daca nu vrei sa suferi o cadere nervoasa. Nu incerca imposibilul azi! Nici nu incerca sa-ti schimbi locul de munca sau sa cauti un job in alte zone. E o zi in care vei avea de-a face cu minciunile, frauda si sperantele desarte.

Taur

Azi se va intampla ceva ce va avea impact serios asupra planurilor tale pe termen lung. E o zi in care ar trebui sa te folosesti din plin de talentele organizatorice. Daca procedezi astfel, vei avea parte de succes la locul de munca.

Gemeni

Sunt foarte posibile azi dezamagirile si greselile in sfera profesionala. Mare grija in felul in care abordezi ofertele primite. Nu sunt excluse mici probleme sau complicatii ce tin de sanatate. Azi esti tentat sa mananci mai mult decat ai nevoie si pot exista efecte.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic