Horoscop: 8 iunie 2011

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 08:17
3036 citiri
Horoscop: 8 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Energia de care dai dovada astazi te va ajuta sa duci la bun sfarsit cateva sarcini mai vechi pe care le-ai tot amanat din cauza unor probleme personale. Acum este timpul sa le oferi atentia cuvenita.

Rac

Dupa o perioada mai agitata, incepand de astazi relatia cu partenerul de viata devine mai buna. Va intelegeti mai bine si reusiti sa comunicati mai mult decat de obicei.

Leu

Emotiile pun stapanire pe tine si ai momente in care parca nici nu poti sa vorbesti. Ramai mut in fata unor fapte, insa dupa cateva minute vei reusi sa transmiti celor din jur exact ceea ce doresti.

Fecioara

Nu ai facut tot ce trebuia la birou si acum esti nevoit sa te grabesti ca sa nu intampini probleme. Daca te pui pe treaba si nu lasi altceva sa iti distraga atentia, vei finaliza totul pana la amiaza.

Balanta

Ignora persoanele care te enerveaza. Toata viata ti-a pasat de ceea ce spun cei din jur. Acum este cazul sa faci doar ceea ce iti place fara sa te gandesti la ceea ce gandeste unul sau altul.

Scorpion

Ceri prea mult de la cei din jur fara sa te intrebi daca tu ai putea sa faci acele lucruri. Mai bine analizeaza-ti propriul comportament inainte de a ridica pretentii exagerate.

Sagetator

Astrele sunt de partea ta astazi. Vei avea parte de o zi extraordinara, mai ales daca trebuie sa faci un drum in afara orasului. Ai grija doar la vremea schimbatoare si ia in bagaje si haine groase.

Capricorn

O sa ai parte de foarte multe discutii in urma carora vei afla tot ceea ce ai nevoie. Informatiile sunt destul de valoroase, asa ca ai grija cui le impartasesti.

Varsator

Tot ceea ce faci astazi va avea legatura cu un amic foarte drag. Fie ca trece printr-o perioada dificila, fie ca se bucura, dar vrea sa impartaseasca fericirea cu tine, ar fi indicat sa ii stai alaturi.

Pesti

Te nemultumeste ceva, insa lucrurile nu sunt atat de grave pe cat le vezi tu. Astazi o sa vezi doar partea goala a paharului si asta te va impiedica sa te bucuri de zi alaturi de cei dragi.

Berbec

Faci multe planuri pentru perioada urmatoare, insa fara sa iei in calcul anumite detalii, care te vor face sa schimbi ceva in programul tau in urmatoarele saptamani.

Taur

Te nemultumeste faptul ca ti se cer cateva favoruri la locul de munca si nu prea ai de gand sa le duci la bun sfarsit. In ritmul acesta sa nu te mire cand cineva te va refuza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic