Horoscop: 8 iunie 2012

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 07:28
3069 citiri
Horoscop: 8 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Primesti o sarcina cam dificila si nu o sa te poti concentra foarte bine din cauza stresului la care esti supus. Ai nevoie de o mana de ajutor, insa orgoliul nu te lasa sa accepti nimic din partea celor din jur. Preferi sa te chinui, dar sa primesti doar tu laude. Ai grija ca aceasta atitudine nu o sa iti faca bine.

Rac

Nu te lasa indus in eroare de cei care nu sunt bine informati, insa vor sa fie bagati in seama. Cel mai bine ar fi sa te increzi doar in cei despre care stii ca sunt atenti si nu vor sa faca rau.

Leu

Incepi ziua bine. Ai spor in tot ceea ce faci, insa dupa cateva ore o sa afli ca trebuie sa termini ceva ce ai tot ocolit in ultima perioada. Te cam darama aceasta informatie, insa te linistesti cand afli ca va fi un proiect de grup.

Fecioara

Nu o duci foarte bine din punct de vedere al relatiei personale, insa totul se intampla din cauza ta. Trebuia sa ii fii alaturi partenerului de viata intr-un moment critic, insa nu ai avut timp si acum suporti consecintele.

Balanta

Esti foarte fericit pentru ca ai reusit sa faci ceva ce iti doreai de foarte multa vreme. Este vorba despre ceva ce are legatura cu viata personala. Atat de fericit esti, incat vrei sa iti suni toti cunoscutii si sa ii anunti.

Scorpion

Nu te intereseaza deloc partea profesionala si te axezi pe viata de familie. Alaturi de cei dragi urmeaza sa pleci intr-o mica vacanta si acum pui totul la cale pentru ca mica escapada sa fie un succes.

Sagetator

Alergi dupa doi iepuri si vei suferi o mare dezamagire ca nu vei avea parte de niciun succes. Vei avea nevoie de cateva ore bune ca sa te simti mai bine. Datorita partenerului de viata o sa treci repede peste acest esec.

Capricorn

Ai nevoie de cateva lamuriri in legatura cu ceva legat de familie si suni multe rude pentru a afla exact tot ceea ce ai nevoie. O sa ramai uimit de noutatile ce iti sunt transmise.

Varsator

Ai gresit si trebuie sa recunosti. Esti orgolios si refuzi sa accepti ca pasul facut a fost unul nepotrivit. Mai multe persoane incearca sa te aduca cu picioarele pe pamant, insa tu nu vrei si iti urmezi drumul.

Pesti

Energia de care dai dovada o sa te ajute sa iti faci treaba cu brio. Seara o sa iesi in oras cu mai multi oameni dragi sau o sa ai musafiri. Oricum ar fi o sa ai parte de momente placute.

Berbec

Astrele sunt de partea ta astazi si te ghideaza pe calea cea buna. Esti sigur de reusita si ai incredere in ceea ce faci. In cateva ore o sa ai parte deprimele rezultate.

Taur

Daca trebuie sa pleci la drum, ai grija cu cine o faci. O companie proasta te-ar putea face sa te simti ingrozitor si sa ai parte numai de necazuri.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic