Horoscop: 8 martie 2017

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 07:00
7408 citiri
Horoscop: 8 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Cineva drag intampina dificultati de ordin financiar, dar nici tu nu-ti permiti sa-l ajuti in aceasta perioada. Trebuie sa gasesti o alta solutie, iar partenerul de viata iti ofera o idee interesanta.

Berbec

Incurajat de laudele primite de la sef, ceri o marire de salariu sau o favoare din partea acestuia. O sa ai emotii, dar vei avea parte de un rezultat pozitiv.

Taur

Ai aflat ceva si esti tentat sa spui tuturor. Este adevarat ca bucuria ta este foarte mare, dar nu te grabi. Mai ai rabdare cateva saptamani inainte sa transmiti totul in mod oficial.

Gemeni

Dupa o perioada in care ai rupt legatura cu multi prieteni, incepi sa le dai semne de viata. Te-ai eliberat putin de la birou si poti sa-ti reiei viata sociala si sa te distrezi, asa cum obisnuiai.

Rac

Te simti foarte respectat. Trebuie sa fii mandru, pentru ca respectul l-ai castigat prin multa munca. Acum culegi roadele a ceea ce ai sadit anul trecut.

Leu

Te intelegi excelent cu Varsatorii si in aceasta zodie sunt nascuti oamenii cu care vei colabora foarte mult profesional in urmatoarea perioada. Apar noi oportunitati in viata ta. Nu le rata.

Fecioara

Barfa face parte din viata de birou. Important este sa fii atent la cine spune ceva despre tine. Daca nu este o persoana apropiata, nici macar nu te deranja sa-i atragi atentia. Nu uita proverbul: "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

Balanta

Concentreaza-te pe problemele tale si lasa-i pe altii sa se descurce cu ale lor. Nu uita ca trebuie sa platesti urgent ceva. Altfel, vei fi penalizat.

Scorpion

Ai impresia ca toata lumea se baga in fata ta atunci cand stai la coada sau cand astepti cu nerabdare ceva. Pui piciorul in prag si nu mai lasi pe nimeni sa treaca.

Sagetator

O ruda din strainatate sau un prieten te anunta ca revine in tara pentru o perioada. Bucuria este atat de mare, incat ramai blocat cateva minute.

Capricorn

Termini rapid ceea ce ai de facut la birou si apoi petreci seara cu partenerul de viata. O sa aveti ceva special de sarbatorit.

Varsator

Ai obiceiul de a lua decizii de unul singur, dar acum trebuie sa te consulti cu familia, pentru ca nu esti numai tu implicat.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 8 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic