Horoscop: 8 octombrie 2012

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 09:35
4106 citiri
Horoscop: 8 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Trebuie sa ai mai multa incredere in propriile forte. Primesti un nou proiect si te gandesti cam mult pana sa accepti pentru ca nu crezi ca o sa reusesti. Ti-ar prinde bine o discutie cu o persoana care te linisteste de fiecare data.

Scorpion

Cineva din trecutul tau insista sa revina in viata ta. Este posibil sa fie o veche iubire, insa nu neaparat. Poate fi un prieten care ti-a gresit si pe care l-ai indepartat.

Sagetator

Fii atent la locul de munca pentru ca cineva o sa iti ceara o favoare si nu va fi foarte bine pentru tine daca accepti. Inainte de a spune "Da" analizeaza fiecare parte a problemei.

Capricorn

Deschide bine ochii la detalii. Ti se ofera ceva ce pare interesant la prima vedere, insa detaliile sunt cele care fac diferenta. Ai putina rabdare.

Varsator

O sa ai o zi foarte buna. Desi dimineata pareai foarte obosit si lipsit de vlaga, de la amiaza o sa se schimbe totul. Cel mai probabil datorita unei vesti venita de la o persoana aflata departe.

Pesti

Esti cam distrat si asta s-ar putea sa iti dauneze la job. Daca vrei sa ai succes astazi, incearca sa fii putin mai serios sau cel putin sa pari. Seful are sa iti comunice ceva si nu ar fi in regula sa il intampini razand cu gura pana la urechi.

Berbec

Orice faci astazi gandeste-te la consecinte inainte de toate. Oricat de tentant ar fi la prima vedere trebuie sa iei in calcul tot ceea ce se poate intampla apoi.

Taur

Ai de trecut un hop astazi in privinta relatiei personale. Partenerul de viata este cam trist, iar datoria ta este sa afli de ce. Fa tot posibilul sa il ajuti pentru ca si el face la fel.

Gemeni

Depune putin efort acum ca sa fii multumit mai incolo. Asteapta-te la ceva mai multa munca decat de obicei. Partea buna este ca iti place ceea ce faci.

Rac

O zi foarte buna pentru afaceri. Daca intentionezi sa semnezi un contract, astazi este momentul potrivit. In mod sigur o sa ai parte de surprize iesite din comun.

Leu

Iti doresti foarte mult sa se intample ceva, iar acum astrele sunt de partea ta. O sa iasa totul asa cum vrei. Chiar daca la un moment dat o sa ai ceva mai multe emotii, totul o sa fie bine.

Fecioara

Chiar daca vrei foarte mult sa achizitionezi ceva, nu o face astazi. Zilele urmatoare sigur apar cheltuieli in plus si o sa iti fie dificil sa onorezi tot daca nu esti cumpatat acum.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic