Horoscop: 8 octombrie 2013

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 07:01
3018 citiri
Horoscop: 8 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Te imbraci decent si te prezinti la o intalnire foarte importanta pentru tine. Interlocutorul tau ar putea sa iti dea o veste extraordinara pentru viitorul tau profesional.

Scorpion

Ai destula energie pentru a termina sarcinile inainte de finalizarea programului, insa nu vrei sa o faci, deoarece esti sigur ca sefii iti vor imparti si dintre cele de care raspund colegii. O sa tragi de timp.

Sagetator

Te consideri nedreptatit in ceea ce priveste o activitate in familie si vrei sa clarifici acest lucru. Asta inseamna ca urmeaza cateva discutii cu rudele.

Capricorn

Primesti multa atentie din partea celor din jur. Vei fi rasfatat si laudat mai mult ca niciodata. O sa fii impresionat de tot ceea ce se petrece.

Varsator

Daca vrei sa nu ai necazuri astazi, respecta planul pe care l-ai facut de acasa. Nu te abate de la el. Altfel, nu o sa ai parte de rezultatele dorite.

Pesti

Esti dispus sa faci anumite sacrificii numai pentru a te asigura ca o sa ajungi in punctul in care vrei. Nu te astepta ca drumul sa iti fie presarat cu flori.

Berbec

Oferi o mana de ajutor unui prieten si il salvezi dintr-o situatie neplacuta, chiar jenanta. Esti un exmplu pentru cunoscuti.

Taur

Renunti la ceva ce te face pe tine sa te simti bine pentru ca partenerul de viata sa aiba parte de mica sa placere.

Gemeni

Te reintalnesti cu prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de o buna parte de timp. O sa va amintiti de momente speciale din viata voastra.

Rac

In sfarsit, termini ceva ce incepusei acum cateva luni. O sa respiri usurat, dar cel mai fericit va fi sotul/sotia pentru ca va avea parte de cateva seri linistite.

Leu

Ai parte de o multime de provocari astazi si cu greu o sa reusesti sa te abtii din a spune direct ceea ce iti vine in gand. Totusi, ar trebui sa o faci ca sa nu inceapa un mic razboi.

Fecioara

Este posibil sa pleci intr-o scurta delegatie sau sa faci un drum in afara orasului, insa in interes personal. Fii cu bagare de seama la actele pe care le ai la tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 8 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 8 octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic