Horoscop: 8 septembrie 2017

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 07:14
7039 citiri
Horoscop: 8 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

O chestiune care tine de tehnologie o sa te tina ocupat ore in sir. Cere cat mai repede ajutorul pentru a incheia acest capitol. E un moment bun sa revii la pix si hartie. Nu la propriu, ci gandeste-te la metode vechi pentru rezolvarea unor lucruri.

Balanta

Un mic hop financiar te supara la inceputul zilei. Apoi, iti dai seama ca micile lucruri care te bucura nu costa si o sa te concentrezi asupra lor. Ti se furnizeaza niste informatii. Nu crede din prima clipa, asteapta putin sa vezi daca sunt adevarate.

Scorpion

Simti nevoia de mai multa dragoste in viata ta. Cei singuri vor da cuiva o sansa. Poate fi vorba despre un vechi partener sau de cineva pe care tocmai l-au cunoscut. Scorpionii implicati in relatii le vor resuscita.

Sagetator

Lasa-ti partea sensibila sa iasa la suprafata si ascunde putin imaginea de om dur cu care i-ai obisnuit pe ceilalti. Stii ca o poti face. Trebuie doar sa ai incredere.

Capricorn

Discutiile cu un prieten te fac sa simti emotii foarte puternice. Ceea ce i se intampla te face si pe tine sa intelegi ceva despre viata ta. Incearca sa fii calm in discutia cu amicul si sa nu ii dai raspunsuri dure.

Varsator

Simti subit nevoia de mai multa independenta. Te gandesti la niste schimbari ce pot avea legatura atat cu viata de familie, cat si cu cea profesionala.

Pesti

Primesti un semn de viata de la cineva aflat la mare departare de tine. Vorbele sale iti dau putere si te incurajeaza sa continui pe drumul pe care tocmai ai pasit.

Berbec

Este timpul sa iti infrunti o teama. Poate fi vorba despre ceva fizic sau psihic. Trebuie sa treci de acest hop. Totusi, fii vigilent, ceva nu este ceea ce pare la prima vedere.

Taur

Ai o companie placuta. Bucura-te de ea fara sa pui prea multe intrebari. Traieste momentul si lasa viitorul sa te surprinda. Nu iti mai planifica fiecare pas.

Gemeni

Ceva te streseaza. Este o situatie din care ai fi putut iesi de multa vreme, dar ai preferat sa te complaci. Concentreaza-te pe ce ai de facut, termina repede si apoi da-ti frau liber imaginatiei.

Rac

Dimineata trebuie sa te ocupi de niste emailuri si telefoane pe care nu le-ai rezolvat la timp, dar la amiaza inchizi tot si faci ceva pe placul tau.

Leu

Ceva deranjant ce se intampla in sanul familiei te impinge catre alte activitati. Este exact ceea ce trebuie sa faci in momentul acesta. Nimic nu este permanent, iar ceea ce vei face acum iti va aduce mari satisfactii.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 8 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic