Horoscop, 9 aprilie 2010

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 07:19
2420 citiri
Horoscop, 9 aprilie 2010
Foto: Arhiva

Berbec

Astazi este o zi foarte buna pentru a iesi in evidenta la locul de munca. O sa ai dispozitia si forta necesara pentru a arata cat de bun esti, astfel incat colegii, care incearca sa obtina acelasi lucru, sa nu aiba nicio sansa in fata ta. Din punct de vedere fizic, o sa ai parte de o zi perfecta. De asemenea, tot astazi se anunta o iesire in oras alaturi de prieteni, motiv tocmai bun de bucurie si care te va face sa te simti plin de viata.

Taur

Este timpul sa rezolvi inca de dimineata problemele din viata personala si sa nu te lasi condus de nervi sau furie. Nu uita ca raul trebuie taiat de la radacina si imediat ce apare o problema trebuie rezolvata. Discuta deschis cu persoana respectiva, iar restul zilei va fi foarte bun, lipsit de griji si de stari emotionale negative. Astazi ai grija ca problemele personale aparute de dimineata sa nu iti afecteze viata de la birou.

Gemeni

Ai pus ochii pe ceva si vrei neaparat sa il cumperi, insa banii pe care ii ai in prezent nu iti ajung? Stai cateva minute si gandeste-te unde poti face economii. La birou va trebui sa faci fata unei situatii mai stresante, insa inteligenta si farmecul tau aparte te vor ajuta sa treci peste tot cu succes. Ai un proiect in gand si astepti de multa vreme sa il aprecieze cineva? Astazi va fi punctul culminat si vei primi felicitari pentru initiativa ta.

Rac

Viata de cuplu va fi una buna, din toate punctele de vedere. Orice conflict aparut in ultima vreme o sa dispara, chiar si de la sine, fara sa fie nevoie de o discutie. Petrece cat mai mult timp cu partenerul de viata si relatia dintre voi o sa devina si mai stransa. La locul de munca vei parte de cateva provocari importante, carora le vei face fata cu brio.

Leu

Astazi este o zi perfecta pentru o calatorie. Indiferent ca este una de afaceri sau de placere, emotia ce te va cuprinde va face ca aceasta zi sa fie nu tocmai usor de uitat. Energia ce te va cuprinde astazi te va ajuta sa treci usor peste orice obstacol, insa ai grija ca aceasta fericire sa nu fie interpretata de sefii tai ca un moment de aiureala si te penalizeze. Daca vei avea grija la ce raspunsuri le vei oferi, nu ai cum sa ai parte de o zi mai putin placuta.

Fecioara

Te afli in fata unei probleme, care, potrivit aparentelor, are doar doua solutii, insa tu ti-ai dori sa existe o a treia posibilitate, care sa te ajute sa scapi din acest impas. Gandeste-te bine si singur vei zari luminita de la capatul tunelului, care iti va transforma ziua intr-una linistita. Este foarte posibil sa fii promovat, sa primesti o diploma de merit sau sa fii felicitat pentru un proiect dus cu bine la sfarsit, in ciuda colegilor care iti pun bete in roate de fiecare data cat pot.

Balanta

Chiar daca de dimineata atmosfera din familie nu va fi una tocmai buna, in restul zilei lucrurile se vor rezolva de la sine si o sa ai parte de o zi linistita. De asemenea, astazi va trebui sa iei o decizie importanta pentru tine si nu este cazul sa te pripesti oferind un raspuns la care nu te-ai gandit mult. Te poti sfatui cu o persoana apropiata si abia apoi sa oferi un raspuns. Decizia importanta poate reprezenta si o oferta pentru o noua slujba, asa ca fii atent si ia o hotarare inteligenta.

Scorpion

Unele probleme aparute de dimineata par sa te tina in loc, insa ignorand sfaturile celor din anturajul tau o sa poti gasi singur rezolvarile, iar ziua va deveni din ce in ce mai buna. De asemenea, banii de care ai nevoie si care au tot intarziat sa apara iti vor fi oferiti astazi sau vei afla cu siguranta cand ii vei primi.

Sagetator

Este o zi perfecta sa petreci cateva ore alaturi de persoane de varste diferite din familia ta. O sa ai foarte multe de invatat, chiar daca stai cu bunicii sau cu niste copii. Asa ca astazi nu sta in compania persoanelor de aceeasi varsta cu tine pentru a avea parte momente cat mai placute. Din punct de vedere fizic, totul se anunta a fi perfect.

Capricorn

In curand o sa ai parte un moment foarte incarcat din punct de vedere emotional, insa il astepti cu nerabdare si o sa treci peste el cu brio. Incearca sa iti controlezi emotiile pentru a nu arata ca ai si tu momentele tale de slabiciune. Spre seara vei avea parte de evenimente ce te vor face sa te simti linistit si, chiar, implinit.

Varsator

De dimineata o sa te simti putin dezamagit in privinta unei situatii ce a avut sfarsitul la care sperai, insa optimismul de care dai dovada in fiecare zi te va ajuta sa treci imediat peste si sa iti continui activitatea obisnuita. Iesi in oras cu prietenii sau familia. Acest lucru iti va ridica moralul si te va face sa te simti in centrul atentiei.

Pesti

Astazi vei avea parte de o experienta ce te va face sa inveti foarte multe si de acum incolo o sa ai grija ca pentru orice situatie sau problema sa ai un plan de rezerva. Acum este momentul sa fii mai calm, mai placut si chiar mai tandru cu persoanele apropiate. Din punct de vedere financiar, este posibil sa faci o investitie importanta pentru viata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii zilnic, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic