Horoscop: 9 aprilie 2012

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 09:53
2971 citiri
Horoscop: 9 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Un inceput de saptamana nu prea bun pentru ca inca esti adormit dupa zilele libere. Dupa-amiaza ar trebui sa te mobilizezi pentru a nu avea probleme cu superiorii.

Taur

Daca urmeaza sa semnezi un act, incearca sa amani momentul pentru ca astrele nu iti sunt favorabile si este posibil sa fii dezavantajat. Cel mai bine ar fi sa o faci abia saptamana viitoare.

Gemeni

Dimineata o sa fii supus unui test de rezistenta din partea colegilor de munca. Ar fi trebuit sa stii ca urmeaza asta pentru ca nu si-au facut treaba si acum cauta scuze pentru a nu isi asuma responsabilitatea.

Rac

Nu te agita prea mult pentru proiectul pe care il ai desfasurare pentru ca oricum totul va iesi asa cum iti doresti. Esti constient de acest lucru, insa te ambitionezi si vrei sa fii cel mai bun. Nu exagera cu efortul psihic pentru a nu claca.

Leu

O zi buna din punct de vedere personal. Primesti vestea pe care o asteptai de cateva saptamani si de acum inainte poti face ceea ce iti doresti. Te linistesti putin si te incanta faptul ca asteptarea nu a fost in zadar.

Fecioara

Trebuie sa dai dovada de mult calm in prima zi a saptamanii. Dimineata te enervezi din cauza traficului, iar cand ajungi la birou te asteapta o atmosfera neplacuta. Abia spre sfarsitul programului te vei calma.

Balanta

Exista sanse mari sa fii nevoit sa reiei o activitate pe care o credeai finalizata de mult timp. Acum stii exact ceea ce trebuie facut si iti va fi mult mai simplu sa ajungi la rezultatul asteptat.

Scorpion

Dispui de multa energie, insa nu vrei sa o consumi la job si faci tot posibilul sa scapi cat mai repede si sa pleci unde iti doresti. Cel mai probabil o sa vrei sa petreci timpul cu prietenii sau partenerul de viata.

Sagetator

Nu esti incantat de ceea ce se intampla, insa nici nu poti schimba nimic si trebuie sa accepti totul. In jurul orei 15:00 o sa primesti o veste buna, care iti va aduce zambetul pe fata.

Capricorn

Fii mai intelegator cu cei din jurul tau. Daca tu esti as intr-un domeniu, nu avea pretentia ca toti sa fie la fel pentru ca lucrurile nu stau asa in realitate. Acorda-le timp pentru a invata si daca nu o fac, abia atunci te poti enerva.

Varsator

Te concentrezi pe viata sentimentala pentru ca in ultima vreme cariera a fost pusa pe primul loc. Iti setezi prioritatile si realizezi cat de mult conteaza familia si prietenii. O sa petreci mai mult timp cu ei.

Pesti

Nu te lasi indus in eroare de o persoana rau intentionata. Realizezi din timp ceea ce vrea sa faca si o sa ii spui ca i-ai descoperit planul secret. Va fi socat, insa tu te vei simti foarte bine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic