Horoscop: 9 august

Vineri, 09 August 2013, ora 07:43
2416 citiri
Horoscop: 9 august
Foto: Ziare.com

Leu

Nu accepta toate proiectele care ti se propun, deoarece te aglomerezi foarte mult si nu o sa mai ai timp de nimic altceva. Fa o lista cu tot ceea ce ai in lucru si abia apoi ofera un raspuns.

Fecioara

Este ultima zi lucratoare a saptamanii si deja te gandesti la cum o sa petreci weekendul. Ai planuri mari pentru aceste doua zile.

Balanta

Nu refuza invitatia unui prieten care iti spune sa il insotesti undeva. O sa regreti daca nu te duci, pentru ca amicii tai vor avea parte de momente foarte placute.

Scorpion

Nici nu banuiesti ce te asteapta in locul in care mergi astazi. Credeai ca o sa fie ceva linistit, insa vor iesi scantei.

Sagetator

Nu ai starea necesara pentru a primi vizite, insa nici nu ii poti refuza pe cei care vor sa vina pe la tine. Vorbeste cu partenerul de viata si organizati-va in asa fel incat sa iasa bine.

Capricorn

Ai luat-o pe un drum sigur, insa vrei sa fie totul 100% bine si mai faci ceva pentru a te linisti. Maine te asteapta o veste foarte buna.

Varsator

Te temi ca munca ta va fi in zadar, pentru ca seful nu iti spune ceva concret. Aproape ca iti vine sa lasi totul in asteptare.

Pesti

Ti se inapoiaza o suma pe care ti-o datora un prieten. Esti nervos, pentru ca trebuia sa se intample de multa vreme, dar te si bucuri ca in sfarsit ai primit banii.

Berbec

Se intampla ceva ce te ia prin surprindere. Are legatura cu viata sentimentala. Pareai foarte sigur pe tine si pe ceea ce simti, insa destinul ti-a pregatit o mica surpriza.

Taur

De obicei nu esti timid, insa astazi abia iti ies vorbele din gura. Incearca sa pari ceva mai sigur, pentru ca te intalnesti cu o persoana in fata careia trebuie sa pari cu totul altfel.

Gemeni

Nu vrei sa pari ceea ce nu esti, insa cateodata nu te comporti cum o faci de obicei, iar din cauza aceasta cel drag isi pune anumite semne de intrebare.

Rac

Ai multa treaba, asa ca uita de pauze. Nu te implica in discutii care nu au legatura cu jobul. Altfel, o sa te prinda miezul noptii la birou.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic