Horoscop: 9 august 2017

Miercuri, 09 August 2017, ora 06:46
6964 citiri
Horoscop: 9 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

O sa fii foarte optimist in aceasta zi. Oricat de gol este paharul, reusesti nu doar tu, ci sa-i faci si pe altii sa vada partea plina. Daca esti in cautarea unor raspunsuri, miercuri le vei primi. Doar asigura-te ca ai pus intrebarile care trebuie.

Fecioara

O sa fii destul de tacut in mare parte din zi. O multime de ganduri, idei, planuri te acapareaza. Fii putin mai sociabil si comunica ceea ce vrei oamenilor din jur, pentru ca nu pot ghici ce este in mintea ta.

Balanta

Cauti intelesuri ascunse pentru ceea ce ti se intampla. Esti convins ca exista o explicatie aparte pentru trairile din ultima vreme. Trebuie doar sa ai rabdare si vei intelege.

Scorpion

Creativitatea pune stapanire pe tine si faci ceva uimitor. Poate pentru anumiti oameni nu va fi ceva deosebit, dar pentru tine este ceva ce te face sa vibrezi cum nu ai mai facut-o de multa vreme.

Sagetator

Iti iei angajamentul sa pregatesti o surpriza pentru un cunoscut. Fii foarte atent si fa-o doar daca esti sigur ca te vei descurca. Altfel, iti vei incurca prietenii.

Capricorn

Chestiunile romantice, legate de cuplu, se vor imbunatati in perioada urmatoare, mai ales in saptamanile ce vin. Astepti ceva cu nerabdare si o sa apara cand deja te gandesti ca nu se va intampla.

Varsator

Nu este o idee prea rea sa te lasi purtat de val in tot ce faci, mai ales pe plan personal. Nu iti mai calcula fiecare pas, ci doar bucura-te de moment.

Pesti

Va fi o zi amuzanta. Pornind de la o mica incurcatura o sa traiesti o adevarata aventura. Chiar daca va fi o zi solicitanta, o sa te simti excelent seara.

Berbec

Se anunta o zi plina de aventura sau cel putin asa vei percepe tu tot ce ti se va intampla. Chiar si o simpla plimbare prin parc te va incanta atat de mult incat o sa simti ca ai cucerit cel mai inalt munte.

Taur

Iubirea apare in calea ta. Chiar daca esti implicat intr-o relatie te vei reconecta cu cel drag si impreuna o sa puneti bazele a ceva important pentru voi.

Gemeni

O anumita activitate din aceasta zi o sa te faca sa fii putin confuz. O sa fii surprins de sprijinul pe care ti-l ofera o persoana pe care ai cunoscut-o de curand.

Rac

Lasa fantezia, basmele si dorintele astazi si conecteaza-te cu realitatea, pentru ca vei fi martorul a ceva important si trebuie sa fii constient 100% de ceea ce se intampla.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 9 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic