Horoscop: 9 decembrie 2013

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 07:00
2888 citiri
Horoscop: 9 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Esti foarte impulsiv si faci totul in graba. Fii putin mai calm astazi, pentru ca activitatea de care te ocupi solicita multa atentie. Ar fi neplacut sa pierzi toata munca.

Capricorn

Ai ramas dator unui cunoscut si acum consideri ca este timpul sa scapi de datorie. Ii faci un cadou iesit din comun. Toti cunoscutii vor vorbi despre asta.

Varsator

Profiti de reducerile din aceasta perioada si faci cateva achizitii. Iti doreai de multa vreme sa iti iei ceva, insa pretul nu iti permitea la acel moment.

Pesti

Intentionezi sa faci o schimbare in viata sentimentala. Analizeaza situatia de doua ori inainte de a face un pas, pentru ca nu mai poti da inapoi. Esti sigur ca asta iti doresti?

Berbec

Mai ai putin timp de gandire pana cand trebuie sa oferi un raspuns partenerului de viata. In functie de acesta iti poti face planurile pentru sfarsitul anului.

Taur

Trebuie sa faci un raport mare si foarte important. Ai nevoie de liniste, dar si de rabdare. Daca nu te descurci, indrazneste sa ceri ajutorul cuiva.

Gemeni

Vestea pe care o primesti astazi te lasa fara cuvinte, dar te si umple de emotii. Realizezi ca ai in jurul tau oameni dragi, care se gandesc la tine chiar daca tu esti prea ocupat pentru a le da un telefon din cand in cand.

Rac

Cunosti foarte bine legea de care te lovesti zilele acestea, dar cu toate acestea iti scapa ceva. Norocul tau este ca un cunoscut te opreste la timp.

Leu

Dai curs invitatiei unor prieteni si mergi, cel mai probabil, la o piesa de teatru. De mult timp nu te-ai mai simtit atat de bine.

Fecioara

Dispui de cateva ore si planifici o iesire in oras cu familia. O sa le faci o mare bucurie. In ultima vreme iti simteau lipsa, pentru ca stateai mai mult la birou.

Balanta

Faci un compromis pentru a te asigura ca planurile tale vor fi duse la bun sfarsit fara a intampina probleme. Renunti la ceva drag, dar vei obtine ceva si mai interesant.

Scorpion

Seful face o schimbare la locul de munca, iar asta te avantajeaza. Un coleg apropiat va fi mustrat si te intristeaza asta, dar doar pentru putin timp, pentru ca laudele ce ti se aduc te vor face sa zambesti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 9 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic