Horoscop: 9 decembrie 2014

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 07:57
3601 citiri
Horoscop: 9 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Incerci sa scoti la suprafata latura sensibila a unui prieten care incearca sa para dur. Ii aduci aminte de cateva evenimente personale si doar asa reusesti sa ii schimbi atitudinea.

Capricorn

Esti pe punctul sa castigi marele premiu. Nu este vorba neaparat despre bani, poate fi ceva special pentru tine si familia ta.

Varsator

Ai sursele tale sigure care te anunta diverse lucruri care se intampla atunci cand nu esti de de fata. Ai grija ca astazi acestea ar putea sa se afle intr-o mare eroare si sa te informeze gresit.

Pesti

Conjuctura astrala favorizeaza afacerile, asa ca acum este momentul pentru o investitie care ar putea sa iti mareasca venitul lunar. Trebuie doar sa ai incredere in oamenii cu mai multa experienta decat tine.

Berbec

Esti singura persoana din cercul in care te invarti care poate ceva si cei din jur au asteptari mari de la tine. Incearca sa nu ii dezamagesti. Ai muncit mult ca sa ajungi aici. Mai este nevoie de putin efort pentru a confirma inca o data ce cred altii despre tine.

Taur

Traiesti momente de vis, de basme, iar cel "responsabil" pentru fericirea ta este partenerul de viata, care s-a dat peste cap pentru a te impresiona.

Gemeni

Ai imaginatia generoasa astazi si din mainile tale ies adevarate opere de arta. Asteapta-te la multe complimente si laude venite din toate partile.

Rac

Ai impresia ca esti de neatins si te crezi foarte puternic, dar uneori ai si tu nevoie de o pauza. A venit clipa aceea. Iti poti indrepta atentia catre o statiune montana.

Leu

Reusesti sa faci lucrurile sa se miste mult mai repede fata de pana acum. Si tu intri in priza si rezolvi totul ca si cum ar fi pe o banda rulanta.

Fecioara

Incepi sa culegi roadele muncii de acum cateva luni. Chiar iti puneai cateva semne de intrebare referitoare la asta. Acum te poti bucura linistit de suma primita.

Balanta

Chiar daca esti tentat sa incepi un nou proiect nu il accepta, pentru ca nu este o perioada potrivita. Bucura-te de reusita celor mai vechi si pentru o perioada odihneste-te.

Scorpion

Esti un prieten loial, dar atunci cand cineva pune la indoiala sinceritatea ta te tranformi. Duci un mic razboi la primele ore ale zilei, dar apoi se anunta clipe minunate, mai ales acasa.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 9 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic