Horoscop: 9 decembrie 2016

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 06:48
6192 citiri
Horoscop: 9 decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Trebuie sa te gandesti bine inainte sa raspunzi unei solicitari venite din partea unui amic care iti cere o favoare. Seara, te vei relaxa zambind si savurand un pahar cu vin in compania unor persoane dragi.

Capricorn

Pe plan profesional, se anunta o zi excelenta. Seful remarca faptul ca te implici mult in proiectul actual si iti face o propunere pe care nu o poti refuza. Ai un program incarcat, dar si recompensele vor fi pe masura.

Varsator

Se intampla ceva placut pentru tine, chiar o surpriza pusa la cale de partenerul de viata. Seara se anunta aglomerata, pentru ca o sa primesti vizita unor persoane care stau departe de tine.

Pesti

Muncind in echipa te asiguri ca totul va fi in regula. Asa ca nu ezita sa ceri ajutorul cuiva daca acest lucru se impune.

Berbec

Dupa o discutie aprinsa cu partenerul de viata, ajungeti la un numitor comun. Bineinteles ca trebuie sa faceti amandoi compromisuri.

Taur

Nu astepta sa rezolve altii pentru tine problemele pe care le-ai creat. Fii responsabil si matur si cauta singur varianta potrivita pentru incheierea conflictului.

Gemeni

Consideri ca altii sunt mult mai putin pregatiti ca tine si nu accepti ca ei sa ocupe functii mai importante ca a ta. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a face vreun pas. S-ar putea sa fie unul dezavantajos pentru tine.

Rac

Ai muncit foarte mult si risti sa clachezi chiar inainte sa primesti laudele. Ofera-ti putin timp pentru odihna.

Leu

Mergi intr-un loc recomandat de un prieten si vei fi surprins de cat de bine o sa te simti aici. Vrei sa repeti experienta cat mai repede.

Fecioara

Partenerul de viata iti sare in ajutor, chiar daca nu i-ai spus ca ai nevoie. Despre astfel de lucruri este vorba in relatia voastra si iti dai seama inca o data cat de mult va potriviti.

Balanta

Cineva iti ofera o idee geniala pentru un cadou sau pentru ceva ce se intampla la locul de munca si esti foarte fericit ca ai scapat de o grija.

Scorpion

Esti foarte obosit si nu reactionezi nici macar atunci cand cineva incearca sa iti stirbeasca din merite. Dar asta nu inseamna ca uiti si ierti.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 9 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic