Horoscop: 9 februarie 2011

Miercuri, 09 Februarie 2011, ora 07:52
2493 citiri
Horoscop: 9 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

De dimineata ziua nu parea una foarte buna, insa totul se rezolva dupa ce vei primi un telefon foarte important de la o persoana draga. Acest telefon iti va schimba total ziua, insa si planurile pentru weekend. Totusi o sa ai de trecut un mic hop la locul de munca pentru ca ai lasat pe ultimul moment un proiect important.

Pesti

Asteptai o informatie foarte importanta ce are legatura cu un proiect de la locul de munca, insa persoana responsabila cu acest lucru intarzie cu telefonul. Nu ai foarte mult timp la dispozitie, asa ca schimbi directia si faci totul de unul singur. Inca o data ti s-a demonstrat ca nu te poti baza pe nimeni. Partea buna este ca iti demonstrezi tie ca esti capabil sa iti faci singur treaba.

Berbec

Ti-ai pus in cap sa reusesti un anumit lucru, insa nu este tocmai ceva de ce ai tu nevoie acum. Cei din jur ti-au spus ca este un drum gresit, insa tu nici macar nu vrei sa auzi si faci numai si numai ce vrei tu. Intr-un fel este bine ca gresesti pe mana ta, insa poate ar fi timpul sa iei in seama si ceea ce spun altii.

Taur

Nu ai chef de vorba astazi si nici sa asculti ceea ce au altii de spus, insa uite ca tocmai astazi trebuie sa te vezi cu persoane foarte importante si nu ai sanse de scapare. Nu ai ce face decat sa taci si sa asculti. Abia pe seara, cand o sa ajungi acasa, te vei putea relaxa si vei putea petrece putin timp singur asa cum iti doreai.

Gemeni

Tocmai ai trecut printr-o schimbare importanta si pofta de viata ti-a revenit dintr-o data. Profita de aceasta stare si fa tot ceea ce pana acum nu ai avut chef sa faci sau poate te-ai temut sa faci ceva anume. De asemenea, este un moment bun sa imbunatatesti lucrurile in viata personala.

Rac

Esti plin de energie si vrei sa petreci cateva ore alaturi de cei dragi, asa ca o sa faci tot posibilul sa pleci mai devreme de la munca sau chiar sa nu mergi deloc. Ai grija doar sa lasi totul in ordine la birou ca sa nu ai probleme mai tarziu.

Leu

De obicei esti dornic sa ii ajuti pe ceilalti, insa astazi simti nevoia sa te gandesti mai mult la propria persoana si sa faci ceva pentru sufletul tau, dar si pentru partenerul de viata. Orice persoana care iti cere o favoare astazi trebuie sa fie constienta de faptul ca nu o vei ajuta. Nu din rautate, ci din comoditate.

Fecioara

Astazi ai de predat un proiect important si ar fi bine ca inca de dimineata sa te pui pe treaba si sa incerci sa termini totul cu cel putin cateva ore inainte ca sa ai timp sa te mai uiti o data peste el. Spre seara o sa te poti relaxa in compania mai multe persoane dragi.

Balanta

Te gandeai cu groaza la o sedinta, insa aceasta s-a anulat si uite ca acum poti rasufla usurat si sa iti vezi de treburi in continuare. Ai grija doar sa nu puna lenea stapanire pe tine si sa nu mai faci nimic din ceea ce trebuia sa termini astazi.

Scorpion

Esti mult prea relaxat astazi ca sa te enerveze cineva, insa uite ca tot se gaseste cineva care sa iti faca zile amare. Culmea este ca aceasta persoana este una dintre cele pe care le-ai ajutat foarte mult in trecut, insa se pare ca a uitat. Asta poate fi o lectie foarte buna pentru tine.

Sagetator

Te simti foarte bine din toate punctele de vedere si asta o sa iti dea putere sa te ocupi de acele proiecte pe care le-ai tot amanat pana acum deoarece sunt foarte grele si nu sunt pe gustul tau. Astazi o sa pui la punct si o sa vezi ca te vei simti mult mai linistit.

Capricorn

Oricat de multa treaba ai astazi, nu uita ca partenerul de viata ti-a cerut ajutorul si ar fi indicat sa il ajuti. Acest lucru o sa va apropie foarte mult, dar o sa ai parte si de mai multa liniste.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic