Horoscop: 9 februarie 2017

Joi, 09 Februarie 2017, ora 07:15
7108 citiri
Horoscop: 9 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Oricat de mult simti nevoia de sprijin, nu asculta sfaturile unor oameni care nu iti sunt apropiati si nu cunosc situatia ta foarte bine. Este posibil sa te indrume pe un drum gresit si sa ajungi intr-o fundatura.

Pesti

Ai chef sa faci o nebunie. Sa te urci in masina si sa pleci unde vezi cu ochii. Tocmai de aceea planuiesti cu partenerul de viata sa pleci din oras in weekend.

Berbec

S-ar putea sa intampini o problema de sanatate. Nu ar strica sa faci un control de acum ca sa nu se complice totul mai tarziu. De asemenea, ai mai multa grija la dieta.

Taur

Succesul vine astazi pe plan profesional. Vestile vin una dupa alta si abia reusesti sa te adaptezi situatiei. O sa ai parte de momente unice.

Gemeni

In prima parte a zilei, o sa ai de alergat prin oras, insa seara te simti eliberat, pentru ca o sa scapi de ceva ce te impiedica sa te odihnesti.

Rac

Astepti de mult timp ziua asta si nu poti sa iti stapanesti emotiile. Primesti confirmarea faptului ca munca ta nu a fost inutila in ultima vreme. Consideri ca ai castigat o batalie.

Leu

O persoana draga are nevoie de ajutorul tau intr-o problema personala. Esti emotionat ca iti cere ajutorul, pentru ca este un om care de cele mai multe ori prefera sa se inchida in sine.

Fecioara

Complici lucrurile fara rost. Vorbeste clar si raspicat daca ceva nu este pe placul tau. Nu este cazul sa taci, pentru ca o sa regreti mai tarziu cand nu vei mai putea schimba nimic.

Balanta

Faci o investitie pentru viitorul tau. Nu este vorba despre o suma mare, dar consideri ca este un pas foarte important pentru tine. Cel mai bine ar fi sa te consulti si cu familia, pentru ca nu numai tu esti implicat in aceasta situatie.

Scorpion

Nu uita ca graba strica treaba. Trebuie sa iti pastrezi calmul, pentru ca ai de facut ceva cam complicat si, practic, de tine depinde viitorul echipei tale.

Sagetator

Daca pana acum te-ai cam plictisit, senzatia o sa dispara astazi pentru ca o sa ai foarte multe de facut si o sa fii epuizat seara. Anulezi chiar intalnirea cu un prieten, pentru ca esti foarte obosit.

Capricorn

Ai un program foarte aglomerat si o sa fii nevoit sa refuzi un amic care iti solicita ajutorul. Ii explici situatia si va intelege ca nu este vorba despre ceva ce tine de tine.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 9 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic