Horoscop: 9 februarie 2018

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 07:39
7498 citiri
Horoscop: 9 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Vei petrece destul de mult timp incercand sa inveti cum se foloseste un dispozitiv, dar la sfarsit vei simti ca ai castigat un razboi. Cel mai bun prieten vine cu vesti legate de calatorii.

Pesti

Nu e nimic care sa nu treaca cu o cutie de bomboane din ciocolata. Cam asa gandesti astazi si nu lasi prea multe lucruri sa te afecteze. Cel putin asta intentionezi.

Berbec

Partenerul de viata te va incanta cu un gest. Vei simti fluturi in stomac, iar seara va va fi dedicata voua. Timpul petrecut acum va face minuni asupra voastra. Ziua va fi buna si la birou. Vei semna niste acte care iti vor aduce mai multi bani.

Taur

Gaseste vocea necesara si nu pierde aceasta ocazie pentru a lamuri niste lucruri. Reactiile vor fi pozitive si urmarile se vor putea observa rapid.

Gemeni

Cineva face tot posibilul sa atraga atentia si te deranjeaza acest lucru, pentru ca nu te simti confortabil. Este o perioada ideala pentru calatorii, asa ca ai putea planifica ceva pentru weekendul care vine.

Rac

Unii colegi iti devin prieteni si dezvoltati impreuna anumite proiecte in care o sa investiti foarte mult. Atmosfera in care o sa lucrati va fi inspirationala.

Leu

Este o zi promitatoare pentru achizitii sau proiecte noi. Intri in legatura cu oameni care iti vor fi de mare ajutor in viitor. Foloseste-ti farmecul mai mult.

Fecioara

Esti dispus sa astepti mai mult decat de obicei doar pentru a te intalni cu o anumita persoana. Ai mari sperante legate de aceasta intrevedere. Seara vei fi pus in fata unei alegeri pe care trebuie sa o cantaresti foarte bine.

Balanta

Devii victima propriilor emotii si vei arde cateva etape in drumul apropierii de cineva. S-ar putea sa ratezi un moment ce se va dovedi a fi important in viitor.

Scorpion

Simti nevoia sa te ascunzi putin de lume pentru a-ti face ordine in ganduri si in sentimente. Chiar si hobby-ul preferat il pui putin pe pauza pana te linistesti.

Sagetator

Intrebarile pe care la ai nu isi pot gasi raspunsul intr-o singura zi, asa ca nu te grabi. Discuta detasat despre ceea ce te intereseaza si nu te speria daca inceputul nu este promitator.

Capricorn

Nu cunosti intentiile cuiva si preferi sa faci un pas in spate pana te lamuresti. Dar acest lucru este riscant pentru ca vei lasa impresia ca te dai in spate din fata unei provocari. Gandeste-te bine inainte de urmatorul pas.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#horoscop 9 februarie, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic